MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ladavi i mój skin.

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika ZimboL, 17 Czerwiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZimboL

ZimboL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam Wszystkich serdecznie,
    chciałem wnieść skargę na moderatora Ladavi.
    Otóż ów jegomość ciągle wyrzuca mnie z serwera ponieważ nie podoba mu się Mój skin, który jak wielokrotnie wspominałem nie jest w żaden sposób obraźliwy/niedozwolony przez regulamin serwera mc.craftapple.pl. Nie jestem w stanie zrozumieć w jaki sposób mój skin którego umieszczę w załączniku może deprawować młodszych graczy oraz w regulaminie serwera mc.craftapple.pl nie ma żadnego podpunktu w regulaminie z informacjami o serwerowym dress code. Poza tym skin nie przedstawia odsłoniętych genitaliów i niedozwolonych form nagości, bądź innych niestosownych form które z przyczyn naruszałyby regulamin Waszego serwera. Widziałem nie raz na serwerze osoby z czymś co przypominało mundur NSDAP oraz charakterystyczny kwadratowy wąsik, i jakoś nikomu to nie przeszkadzało i wszyscy się dobrze bawili. Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi i stosowną rozmowę z moderatorem Ladavi, bo najwidoczniej odrobina władzy mu w głowie poprzewracała.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Zabawne Zabawne x 5
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    A jak mamusia przyjdzie do pokoju to co się stanie? o_O

3. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Skargi na Ekipę i Administrację należy kierować tylko i wyłącznie na Support.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę