Witam Wszystkich serdecznie, chciałem wnieść skargę na moderatora Ladavi. Otóż ów jegomość ciągle wyrzuca mnie z serwera ponieważ nie podoba mu się Mój skin, który jak wielokrotnie wspominałem nie jest w żaden sposób obraźliwy/niedozwolony przez regulamin serwera mc.craftapple.pl. Nie jestem w stanie zrozumieć w jaki sposób mój skin którego umieszczę w załączniku może deprawować młodszych graczy oraz w regulaminie serwera mc.craftapple.pl nie ma żadnego podpunktu w regulaminie z informacjami o serwerowym dress code. Poza tym skin nie przedstawia odsłoniętych genitaliów i niedozwolonych form nagości, bądź innych niestosownych form które z przyczyn naruszałyby regulamin Waszego serwera. Widziałem nie raz na serwerze osoby z czymś co przypominało mundur NSDAP oraz charakterystyczny kwadratowy wąsik, i jakoś nikomu to nie przeszkadzało i wszyscy się dobrze bawili. Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi i stosowną rozmowę z moderatorem Ladavi, bo najwidoczniej odrobina władzy mu w głowie poprzewracała.