Imię: Karol Dokładny nick w grze: DrStrange Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W Minecraft gram prawie codziennie, zdarzają mi się dłuższe przerwy, ale rzadko. Moim głównym serwerem(jeśli można to tak nazwać) jest OpenCreative. Przebywam zazwyczaj tylko na świecie klasycznym. Na inne serwery wchodzę tylko po to, by zgłosić coś do pomocnika/moderatora/administratora, gdy na Creative nikogo nie ma. Data urodzenia: 3 maja 1989r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft'a gram od ok. 2011r., wersja 1.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na Craftapple od 2015r. chyba listopada. Grałem pod nickiem Capybaraa, często go zmieniałem (zapominałem haseł do kont) no i jest DrStrange. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jeśli chodzi o bany to nigdy, kilka kopów za netykietę, ale to naprawdę były nawet nie przekleństwa, ledwo co pod omijanie cenzury to podchodziło. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak posiadam rangę Premium, jak mam pieniądze, a się skończy to ją odkupuję na 30 dni. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałem podanie na pomocnika, lecz nie udało się. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Niewiele, Craftapple to jedyny serwer na jakim gram, i jest świetny. Na Creative zmieniłbym maksymalną liczbę łączenia działek, z 4 na 16. Jeśli chodzi o Survival.. Tak jak mówiłem, prawie mnie tam nie ma. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: Obowiązkami pomocnika, jest przede wszystkim uczciwość, oraz sprawiedliwość. Ma on pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszać wszystkie błędy i problemy do administracji, pomagać graczom w zasadach działania komend, lub podpowiadaniu, do czego ona służy, albo jaka komenda jest do tego i tego. Powinien też uczestniczyć w życiu serwera, oraz dyskusjach na forum. Pomocnik musi tez zbierać dowody swojego karania, oraz być dyspozycyjnym. Uprawnienia: Pomocnik może używać takich komend jak: /kick (gracz) (powód) / Przykład: /kick DrStrange Netykieta Powoduje wykopanie gracza z serwera. /tempmute (gracz) (czas) (powód) / Przykład: /tempmute DrStrange 1d Wulgaryzmy, obrażanie innych. Wycisza gracza z globalnego czatu na każdym serwerze. /unmute (gracz) / Przykład: /unmute DrStrange Zdejmuje kare wyciszenia. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym wspomóc serwer inaczej niż finansowo. Starałbym się zapewnić porządek na czacie. Nie musiałbym się ograniczać do pisania komuś bezsilnie np.: "Janush123 nie używaj wulgaryzmów" co i tak nie poskutkuje. Oczywiście, zawsze w takiej sytuacji idę po administracje jeśli nie ma jej na serwerze, na którym gram, lecz nie zawsze jest też na innym, lub ma czas, albo jest afk. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Nie każdy konflikt można załagodzić tak samo, zależy to od sytuacji, sprawcy, o co chodzi etc. Starałbym się uspokoić uczestników konfliktu, dojść do sprawcy zamieszania, jeśli zrobił coś niezgodnego z regulaminem to ukarał lub to zgłosił. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętnosć współpracy. W szkole ograniczała się do czynności typu ,,Ja coś robię, reszta się obija". W mojej byłej pracy musiałem pracować z ludźmi, bo inaczej by się nic mi w niej nie udało. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Karol, mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim, mam 29 lat, lecz czuje się i zachowuje jak nastolatek, na co nic niestety nie poradzę. Znam w miarę dobrze angielski, trochę coś potrafię z niemieckiego, jestem bardzo dobrym grafikiem, oraz znam się na programowaniu w Unity C#. Mam wiele pasji oraz zainteresowań, lubię strzelectwo, komputery, wycieczki rowerowe, piesze, kolekcjonowanie pudełek, składanie mebli, gry itd. Bardzo lubię muzykę, moim ulubionym twórcą jest Taco Hemingway, lubię duet Taconafide, ogólnie lubię rap. Na co dzień jestem grafikiem youtubera, który ma 600tyś subskrypcji. W wolnym czasie gram w Minecraft'a, zazwyczaj nie lubię grać w gry, a wolę je tworzyć. Strasznie lubię czarny humor, i nie, nie jestem rasistą . To w sumie tyle co mam do powiedzenia o sobie. Nie wiem co mógłbym jeszcze powiedzieć, więc to tyle. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość rozwijania swojej kreatywności, możliwość zrobienia wszystkiego co się chce, robienia roleplay'ów lepszych niż w Simsach. Tryb kreatywny jest najlepszy. Tryb kreatywny ponad wszystko. Survivalu nie lubię. Lubię prawdziwy, ale nie w Minecraft'cie Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny praktycznie codziennie, po 14-15. Nie lubię wszelkich social mediów, oraz nie lubię rozmawiać głosowo. Mogę wykonać każde zadanie, które jest w zasięgu moich możliwości. Umotywowanie podania: Jestem miły, dyspozycyjny, potrafię się zachować, lubię rozmawiać z ludźmi oraz im pomagać. Co może być większą motywacją? No sam nie wiem. Jeśli zostanę pomocnikiem to obiecuję nic nie odwalić (Nie żebym miał taki zamiar nie dostając pomocnikiem). Starałem się ogarnąć te pięć tysięcy znaków no i jest około 4 800, myślę że starczy, żeby było akceptowalne. Mam nadzieję, że dałem wystarczającą motywację.
Co tu mówić, ja tam jestem na TAK. Jedyne co by się przydało poprawić to aktywność na forum Do niczego innego raczej się nie przyczepię.
Cześć postaram powiedzieć z grubsza co sądzę o twoim podaniu: Plusy:. -Na CraftApple grasz już sporą ilość czasu. -Znasz obowiązki jak i uprawnienia, które posiada Pomocnik. -Przed moją przerwą od Minecrafta widziałem cie wiele razy na Ocv i starasz się pomagać, ale nie wiem jak sytuacja ma się w obecnej chwili. -Wiesz co to rozbudowane zdania. Minusy: -Na forum dołączyłeś dzisiaj. O dziwo więcej minusów nie widzę, więc jedyne co mi pozostaję to powiedzieć TAK i życzyć powodzenia Do zobaczenia w grze! Pozdrawiam Hanoh.
Hmmmm? To po prostu nazywa się niedojrzałością, kolego. Gubisz się w zeznaniach niedojrzały koleżko ))
Nigdy takiej sytuacji nie było, nawet nie byłeś w stanie odpowiedzieć graczowi, który pytał, jak np: zrobić działkę. Było chociaż link do tego poprzedniego podania podrzucić. Dobra, każdy pewnie czekał na moją odpowiedź xd. Na temat podanie nie będę się zbytnio rozpisywał, bo nie ma po co. Teraz przedstawię Cię nie na takiego, jakiego się określałeś w podaniu, ale jaki jesteś na prawdę. 1. Nie pomagasz, nigdy nie widziałem twojej pomocy. 2. W podaniu nie wiele błędów, ale błędy są. 3. Mała aktywność na forum. 4. Myślisz, że pisząc podanie na jakieś 4800 znaków, nie musisz się bardzo postarać. Z tego co napisałem, to na tyle. Jeśli widzi ktoś więcej luk czy coś takiego może dodać pod moją odpowiedzią . Jestem na NIE edit: dertax znowu bawi sie w dawanie mi glopkow elo
Śmierdzi mi tutaj kłamstwem. Podanie może być, lecz nie odpowiedziałeś częściowo na pytanie (zobacz które). Moją szczególną uwagę zwrócił punkt, w którym opisujesz siebie. Przeanalizowałem go i oto co w nim wyłapałem. Źle. Kiedy mówisz "Nazywam się..." musisz podać również swoje nazwisko. Podanie tylko imienia w takiej sytuacji jest uznawane za niepoprawne. Znalazłem jeszcze kilka takich błędów i rzeczy, których nie ogarniam, lecz szkoda je wypisywać. Zauważyłem, że dajesz głupki każdemu, kto jest na nie pod twoim podaniem, a zostawiasz ludzi, którzy są na tak. Nie wiem jak wy lecz ja to rozumiem jako gorsze traktowanie ludzi, którzy się z tobą nie zgadza. Jak na osobę kandydującą na pomocnika słabo. Jestem na nie, miłego dnia. Edit: Pomyliłem się. Zdanie o głupkach jest fałszywe.
Nawet nie wiem jak się daje głupka, a ty mi wmawiasz, że każdemu kto jest na nie to daje pod komentarzem xD
Witaj Karolu Widać, że jesteś świeżym graczem korzystającym z forum. Tutaj gdy masz jakieś wątpliwości/wyjaśnienia co do komentarzy kolegów z gry piszesz to na priv, ponieważ odpowiadając w swoim podaniu nabijasz posty, które równie dobrze mogłyby znaleść się na czacie prywatnym i nie śmiecić twojego podania. Co do podania widać, że poświęciłeś mu trochę czasu, ale patrząc na twój wiek mogłeś trochę bardziej się postarać, napisać trochę więcej i posłużyć się bardziej dorosłym słownictwem. Bardzo często jak na swój wiek powtarzasz słowa, a dorosły chyba by już wiedział, choćby od pani od polskiego, że tak nie wypada. Na twoim miejscu skorzystalbym z ts i dał się poznać graczom, jak i administracji Pozdrawiam
Cześć Karol Na CraftApple gracze cię kojarzą, ale w grze nie widzę żebyś pomagał ostatnio dostałeś ode mnie parę kicków za netykietę co przekreśla na twoje wejście do ekipy CA, ale spróbuj za miesiąc i bądż aktywny na forum na razie jestem na NIE
Witaj. Często Cię widziałem, lecz nie zauważyłem, iż byś był z jakikolwiek sposób aktywny na forum jak i w grze. Niektóre zdania są dobrze napisane, a w niektórych są błędy i niedociągnięcia. Brakuje estetyki tego podania i to mi się nie podoba, nie postarałeś się za bardzo, a mogłoby być lepiej. Niestety, nie.