1. Nick z gry: MakkimPro 2. Data otrzymania bana: 9 Sierpnia 2016 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód znajduję się na aktualnej liście zbanowanych, a brzmi on tak: Dzialanie na szkode serwera, wykorzystywanie bledow / Recydywa / Multi. 4. Dlaczego miałbyś dostać UB?: Cofnijmy się nie całe dwa lata wstecz gdzie cała akcja miała miejsce w połowie wakacji. Przyznaję się do błędów które uczyniłem podczas grania na Craftapple.pl To jest moja już druga prośba którą staram się napisać, miałem miesiąc po graniu napisać kolejną aby dać się sprawdzić jaki byłem przez ten czas ale niestety kompletnie wypadło mi to z głowy. Generalnie popełniłem wiele błędów używając wielu ułatwień do gry oraz utrudniałem graczom rozgrywkę poprzez rzucanie nielegalnych mikstur. Jeszcze za tamtych czasów miałem siano w głowie ale myślę, że przez ten okres czasu który minął od tamtych ostatnich lat grania tutaj dojrzałem na tyle aby nie używać tego typu ułatwień lub szukać irytujących sposobów do niszczenia rozgrywki graczom. Zostałem słusznie ukarany przez administracje która musi się użerać z takimi jak ja którzy niszczą kompletnie rozgrywke na tym serverze. Doceniam to ile muszą poświęcać tyle czasu na grze aby gra byla czysta i sprawiedliwa w stu procentach. Postąpiono wobec mnie jak najbardziej odpowiednio i wymierzono mi jedną z najcięższych kar które można dostać. Tutejsza administracja rozwija całą społeczność Craftapple ile tylko sił im w tych inteligentnych głowach które muszą znosić takie szambo. Przepraszam jak najmocniej całą ekipę i resztę społeczności CA za moje durne wybryki i postaram się zmienić na lepsze. Myślę, że tyle czasu ile już siedzę w zamkniętej klatce juz w zupelnosci starczy i bardzo prosiłbym o przemyślenie mojej prośby. Strasznie mi zależy na zmianie i sądzę, że te latka które minęły i wskoczyły na moją cyfrę wiekową i to co przezylem jednak zmienilo wiele niz to co bylo ze mną dwa lata temu. Zrobiłem z siebie debila po całości grając łamiąc regulamin, proszę przyjmijcie moje najszczersze przeprosiny. Nie muszę dostać wcale ub, jeśli jednak jest to możliwe proszę o przywrócenie mojego konta do życia na Craftapple. Bardzo zależy mi na odzyskaniu konta premium na Waszym serverze.. Chciałbym użyć swojej pełnej nazwy, a nie chować się z jakimiś dodatkami przy niej :/ Bardzo proszę o danie mi jeszcze jednego kredytu zaufania.. "Najbardziej boli fakt, że tam gdzie niedawno szedłeś z przyjemnością. Dzisiaj nie masz dokąd wracać."
Witaj! Przez tak długi okres czasu widać że bardzo się zmieniłeś, czasami pomagasz nowym graczom i jesteś uczciwy. Mam nadzieję że uda Ci się dostać tego UB, bo tak czy inaczej zasługujesz na niego jak mało kto. Jestem za UB.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - I zycze zebys coraz lepiej sie zachowywal i uczyl na bledach [tak hejterzy ja juz sie powoli ucze] Edit: hahahahahhaha ale jestes zabawny, prujesz sie do mnie - przepraszam, obgadujesz mnie prujac sie do mojego profilowego na forum, mowisz ze zaprzeczasz sama sobie zamiast sie cieszyc, ze jestem za unbanem. Mówisz mi na fb, ze ja cie obgaduje i jestem falszywa, spojrz na siebie. Uwazalam, ze jestes spoko ale teraz widze jaki na prawde jestes. Na wielkie NIE. Liczy sie sprawiedliwe spojrzenie ; - )
To dzięki Makkimowi polubiłem Survival . Zawsze pomaga gdy może i widać, że zasługuje na UB. Stara się. Jestem za UB.
Jestem za UB Zdecydowanie dojrzałeś na tyle żeby dostać ub. Dzięki tobie polubiłam wchodzić na ts przez te nasze rozmowy przyjazny z ciebie chłop, powodzenia Pozdrów babunie
Miałem przemilczeć tą prośbę o UB, ale zdecydowałem iż wypowiem się króciutko na ten temat. Nie znam dokładnie okoliczności Twoich wybryków, ale powód przez jaki zostałeś ukarany jest bardzo gruby. Działać na szkodę serwera przy tym konkretnie przeciw Społeczeństwu CraftApple to jeden z najgorszych wybryków jakie można zdziałać. Pomyśl, gdyby ktoś Tobie tak robił będąc nowym Graczem - jak byś się poczuł w takiej chwili? Można zrozumieć raz, ale jasno jest podane "Recydywa". Czyli mimo pierwszej kary i tak się nie zmieniłeś i zacząłeś robić to znów. Nie wspomnę tutaj o tym "multi"... (oczywiście mogę się lekko mylić, gdyż tak jak wspomniałem nie znam dokładnie Twojej historii) Ale nie ukrywajmy. Znam Cię już spory czas i nigdy nie sprawiałeś problemów. Jesteś miły, zabawny a nawet często pomocny. Nie robisz tego wszystkiego w jakiś sztuczny sposób, taki po prostu jesteś. Przesiedziałem bardzo dużo godzin z Tobą na serwerowym TS3 i można się przekonać z czasem jaki jest z Ciebie człowiek. Ale nie cechy człowieka decydują w tej chwili, gdyż zrobiłeś w przeszłości co zrobiłeś. Prawie każdy coś przeskrobał w młodości i ma coś na sumieniu. W końcu jesteśmy tylko ludźmi. Ale najważniejsze jest, aby każdy w końcu zrozumiał Swoje błędy jakie popełniał dawno temu - w końcu człowiek uczy się najbardziej na Swoich błędach. Według mnie każdy zasługuje na drugą szansę (nawet Ci najgorsi przechodzą zmiany) i dla Ciebie bym ją znalazł, ale mając takie przewinienia jak Ty, nie liczyłbym na szybki powrót. Może nie jestem za natychmiastowym UB, ale jestem jak najbardziej za skróceniem bana do X czasu. Pozdrawiam V_A_P_E_R
Teraz ja. 1. Jest miły, pomocny. 2. Ma prywatną expiarkę. 3. Robi kilofy, jeśli poproszę. Hihi 4. Zasłużył na UB. 5. Ma fajną babcię. Pozdrów ją! Więcej nie chce mi się pisać... Za UB!
Snow.. Bardzo dziękuję Ci ta te słowa ale to, że mam expiarkę którą mogę zawsze komukolwiek użyczyć lub robię kilofy kiedy ktoś chce nie oznacza aby takie coś wypisywać. To wygląda jak takie małe przekupstwo z mojej strony do Ciebie abyś napisała, że jesteś za. Nie chcę aby ludzie widzieli mnie w ten sposób chociaż zawsze pomogę tym czym mam lub w miarę możliwości nawet zaoferuję swoją pomoc. Pozdrawiam, Makkim
R3sp3ct, że udało Ci się tutaj pół Facebook'a ściągnąć. Niestety nie ma czegoś takiego na CfraftApple, jak anulowanie kary tuż po tym jak ktoś wraca na Serwer. Pograj trochę na CraftApple, udowodnij, że Ci zależy. Pokaż, że się zmieniłeś. PS. Nawet nie próbuj porównywać swojej sytuacji do __Gangstar__, bo będzie Ci jeszcze sporo brakowało. Prośba odrzucona.