1.Nick z gry: misos 2.Data otrzymania bana: 28.01.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: cheatyPVP/recydywa/wykorzystywanie bugów 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Witam. Tak więc, dlaczego miałbym dostać UB? Od nadania bana minęło półtora roku, jak dla mnie jest to dość sporo czasu. Co do powodu otrzymania bana przyznaję, że korzystałem z możliwości ucieczki z areny PvP, korzystałem również niejednokrotnie z killaury (mogę pomylić nazewnictwo, nie pamiętam już co i jak się dokładnie nazywało) ale to nie o tym. Oczywiście w przeciągu tego czasu zaszły pewne zmiany w mojej głowie, nie uśmiecha mi się już ułatwiać gry sobie jak i również psuć jej innym. Nadeszły wakacje i wraz z nimi więcej wolnego czasu, nie trzeba zawracać sobie głowy pisaniem sprawozdań na pracownie itd. - tak jak to bywa w technikum. Ze względu na większą ilość wolnego czasu chętnie bym sobie pograł w "klocki". Z góry dzięki za poświęcenie czasu na przeczytanie mojej apelacji i podjęcie decyzji, oczywiście mam nadzieję że zostanie ona zaakceptowana. Pozdrawiam
Cieszę się, że zrozumiałeś swój błąd jakim było niszczenie przyjemności z gry innym Graczom. Niestety wcześniej niż po tegorocznym Dniu Wojska Polskiego nie masz szans na anulowanie kary. Jedyną szansą dla Ciebie na wcześniejsze skrócenie kary jest zakup UB w Sklepie CraftApple , w sumie jest nawet teraz przeceniony o 94% PS. Mam nadzieję, że rok szkolny poszedł Ci nieźle Prośba odrzucona.