Mam propozycję dodania nowej rangi, MiniPomocnik, gracz z tą rangą mógłby tylko i wyłącznie kick'ować graczy. Gracz mógłby dostać ją na przykład na okres próbny, żeby sprawdzić czy poradzi sobie z rangą Pomocnik. EDIT: kurcze, po co zrobiłem tą propozycję i tak mam słabą reputację na ca ' - '
Dana propozycja nie zależy od osoby, czy ją lubi ogrom Społeczności CA czy nie, lecz od samego pomysłu. Nie myśl tak o Sobie. Przechodząc do konkretów a właściwie do samej propozycji. Bez urazy, ale no nie ukrywajmy - propozycja bezsensu. To jest tak jakbyś utworzył kolejne rangi np. dotyczące Moderatorów - MiniMod - "Pomocnik mógłby dostać ją na przykład na okres próbny, żeby sprawdzić czy poradzi sobie z rangą Mod" - i miałby dodatkowo dostęp tylko do /thor lub ostrzeżeń, bo bany mógłby dawać i wyłącznie Mod. Więc jak tak popatrzymy na takie inne przykłady dla porównania jak ja podałem to ta ranga naprawdę jest bezsensu, aby ją wprowadzać.
Po co nam kolejna ranga? Wystarczy, że jest nieistniejący SMod . Ranga, która może tylko kickać, to (tak jakby) bezużyteczna ranga, bo co jeśli np. na serwerze jest tylko MPomocnik, a jakiś śmieszek zacznie reklamować? MP zacznie go kickać? xD Błagam Cię. + Ktos przeklnie - kick, wróci i znowu będzie klnął - ?? MP nie zmutujez bo nie może. Moim zdaniem okresem próbnym jest pierwszy miesiąc stażu na randze Pomocnik, wtedy się "zaprzyjaźnia" z komendami, środowiskiem... hejtami innych. PS. Kolejny kolorek - kolejny łamacz oczu na czacie . Na nie.