1. Nick z gry: Duch140 2. Data otrzymania bana: Niestety nie pamiętam. 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana : Cheaty. 4. Dlaczego miałbyś dostać UB? : Najpierw opiszę jak to wyglądało z mojej perspektywy : Na górze był gracz, który strzelał z łuku w tym momencie kiedy próbowałem trafić niewidkę. To dało efekt jakbym bił bokiem, weźcie także pod uwagę, że nie mogłem trafić tego gracza. Prawda, nie mam dowód na to, że był tam ktoś kto strzelał z łuku ale na arenie było dużo osób i może ktoś pamięta ten incydent. Wiem co było na filmiku bo oglądałem go, nie było widać tamtego gracza więc wszyscy zaprzeczą moim słowom mówiąc, że jest pokazane jak biję bokiem. Jednak proszę o ostatnią szansę. Jak jest możliwość udowodnienia tego, że jestem niewinny to proszę dać mi znać. Pozdrawiam.
Dużo czasu minęło od zbanowania Duszka. Gracz ten nie posiadał cheatów mimo iż dowody mówiły inaczej. Czasami nie warto spoglądać oczami Znam długą historię tego gracza i wiem iż cheaty nie były i nie są mu potrzebne a także ich nie posiada. Jeżeli administracja uważa inaczej no to cóż. Warto także spojrzeć na aktualne zachowanie gracza, zmienił się. Jak najbardziej zasługuje na UnBana ! ❤
@Panstachu321 nie wiem czy jesteś świadom tego, ale piszesz o kimś kto był wielokrotnie banowany za CheatyPvP na różnych kontach, że "nie miał cheatów". Aktualne zachowanie Gracza hmm, nie pomagasz mu. Proszę Was o nie komentowanie jeśli mają to być posty w stylu "bardzo go lubię i on nigdy haxów nie miał, dajcie mu ub", bo to mija się z celem w tym przypadku. Jutro do godziny 13:00 w tym poście pojawi się moja decyzja. edit 1: Duch, chyba nie zakumałeś o co mi chodziło. Nowe konto != Inna osoba. Decyzja: Prośba odrzucona. Miałem nadzieję, że wspomniane zachowanie przez Panastacha przekona mnie, ale historię kar w ostatnich miesiącach masz bogatą.