Imię:Filip Dokładny nick w grze:Filip_Piorun Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3,4godz Data urodzenia:1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2009 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:TAK Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:NIE Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? NIE Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na CraftappleOMAGAC LUDZIĄ Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomagac komendy /invsee (Nick Gracza) - Patrzy W eq gracza. /kick (Nick Gracza) - Wyrzuca Gracza z serwera. /tempmute (Nick Gracza) (Czas) (Powod) - Wyczisza gracza na dany czas. /mute (Nick Gracza) (Powod) - Wyczisza gracza. /day - Ustawia Dzien. /cc - Czyśc chat. /c off/on - wyłacza/włacza chat. /bc (Wiadomość) - Ogłoszenie na chat. /vanish - Stajesz sie niewidzialny. /ac - Chat adm. /warn (Nick) (Powod) - Ostrzega gracza. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Znam się na komendach np na tych na goże A bylem Wlacicielem na swoim serwerze i wiem jak to jest Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:TAK Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem spokojny .Lubię bardzo matematyke i plastyke. jestem w gimnazium 3. kocham szkole . teraz mam wiencej czasu na granie bo są wakacje ale nie stety mam dużo wyjazdów. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowanie i pomaganie Określ swoją dyspozycyjność:Granie w minecraft Umotywowanie podaniaobrze się staram
Na jakim trybie? A może dokładniej? Np. 17.03.1999 . Ok, ale czym banem, kickiem? Tak czy siak byłeś karany, więc wątpie w to, że cię przyjmą... Ehh, to wszystko pomylone, czy tak trudno zobaczyć komendy i obowiązki w odpowiednim wątku? Tutaj nic nie napisane. To nie są rozbudowane zdania. Muszę porównać z tym: Ojj chyba kłamiesz, chyba że poprostu nie zdałeś klasy... Jestem na ogromne NIE.
Jestem na nie - jestem pewny, że kłamiesz ze swoim wiekiem. Podanie krótkie, z błędami, niczego nie rozumiesz, a twoja wiedza jest na poziomie 10-latka.
Kłamstwo ma krótkie nogi. To musiałbyś nie zdać, nawet ze dwa razy, żeby mając 19 lat być w 3 klasie gimnazjum... Czyli grałeś w mc od początków jego istnienia? Ciekawe, niezmiernie ciekawe... Oczywiście nie mówię że to na pewno nie prawda, mogłeś tak zacząć, no ale mówiąc szczerze, to nie sądzę. ... Akurat takich permisji nie posiadają pomocnicy na Japku... Definitywnie nie wiesz co to. Na NIE <3