Imię: Igor Dokładny nick w grze: _xWommyy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam w grze 4 godz. dziennie. Najchętniej lubię grać na mc.craftapple.pl. Data urodzenia: 02.08.2004. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 05.03.2011 wersja 1.5.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 11.05.2016. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem karany. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Posiadam range PREMIUM na 60 dni. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Składałem ale nie zostałem zrekrutowany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic nie chciałbym zmienić na CraftApple podoba mi się takie jakie jest. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Komendy: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ uwielbiam ten serwer bo jest bardzo dobrze zrobiony. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zkickować albo zmutować osoby które mają ze sobą konflikt. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam umiejętność współpracy z ludźmi ponieważ byłem moderatoratorem na wielu serwerach Opisz swoją osobę: Jestem graczem minecraft i bardzo lubię grać w tą grę. Czasami lubię pograć w robloxa. Gram na craftapple na trybie survival. Nie posiadam Minecraft Premium. Mam 2 koty. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Jest dobrze rozbudowana. Ta gra ma własne pomysły. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowy na w każdej chwili podjęcia się do czynności Umotywowanie podania: Lubie serwer mc.craftapple.pl.
Kolego już kiedyś pisałeś tutaj podanie i zostało odrzucone permanentnie, czyli już nigdy nie zostaniesz przyjęty. A tutaj link żebyś sobie zobaczył https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-_xwommyy.11823/
Tak jak Gracze wytłumaczyli Ci wyżej. Twoja kandydatura jest odrzucona permanentnie w związku z tym, że próbowałeś okłamać Społeczność CraftApple posługując się skopiowanym Podaniem . Kandydatura odrzucona permanentnie.