MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja|SV] Grupowy RandomTP

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika DJCreeperYT, 6 Lipiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witam.
    Proponuje, aby na survival'u dodano grupowy RandomTP.
    Powody są jasne, nowi gracze nie mają AC na teleport do siebie, a doskonałym tego rozwiązaniem byłby oto taki grupowy teleport w losowe miejsce. Ostatnio kilku graczy pytało czy takowy istnieje, a odpowiedź była jasna: "nie".

Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Cześć,

Przeszukałam internet i trochę ciężko byłoby takie coś ogarnąć, nie wiadomo jakby to wyglądało. Trochę to jest bez sensu (moim zdaniem), żeby obciążyć serwer kolejną wtyczką. Zastanówmy się jakby to wyglądało - gąbeczka, z której tylko te "grupy" by korzystały? A może jakaś komenda? Trochę ciężko jest mi to sobie wyobrazić.

Koniec końców, jest to survival, czyli walka o przetrwanie. Musisz na początku się natrudzić, żeby coś zdobyć. To tak jak w prawdziwym życiu - chcesz zarobić na jedzenie? Pracujesz. Chcesz mieć dobrą pracę - uczysz się. To jest tzw. "Efekt motyla". Jeżeli nie podejmiesz próby zdobycia czegoś, nie otrzymasz. Proste. No chyba, że zakupisz AC lub inne fajne rzeczy ze sklepu CraftApple ;-).

3. vYori

vYori hiter kraftaple

Docenione treści:
    12
    Witam.
    Propozycja jednak mi się nie podoba.
    Grupowy teleport (można by tak powiedzieć) jest prawie zawsze na ************* lub innych podobnych serwerach, więc gdy dodano ta funkcję, serwer prawdopodobnie upodabnial się do właśnie tych serwerów.

Mogę się mylić, każdy się myli.

• Burak Burak x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    #3 vYori, 6 Lipiec 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 6 Lipiec 2018
  4. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Według mnie bezsensu, aby wprowadzać takie coś dla braku u kogoś jedynie 10ac na tpa.
    Jeśli chcą być na losowymtp ze Sobą to mogą:
    1) Wyruszyć razem z linii spawnu, przedzierając się przez początkowe zajęte landy, aż w końcu będę na dzikim terenie.
    2)
    a) Jedna osoba się tepa poprzez /land wild i podaje pozostałym kordy gdzie się znajduje.
    b) Jedna osoba się tepa poprzez /land wild a reszta pyta się czy ktoś im nie da raz 10ac na tpa do kolegi. (Przeważnie jak obserwuje to tacy Gracze po pewnym a nawet nagłym czasie dostają Ac i są zadowoleni).

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę