MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB | Kyojin

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Kyojin, 10 Lipiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kyojin

Kyojin Użytkownik

Docenione treści:
    8
    1. mój nick z gry to : Kyojin
    2. 09.07 2018
    3. drugi raz złamałem zasady netykiety, ponieważ zostałem (jeszcze wtedy tak mysłalem) niesłusznie okradziony i moja działka została zniszczona.
    4. Proszę o odwołanie od bana gdyż w momencie pisania tych obraźliwych tekstów byłem niepoczytalny i działałem pod wpływem negatywnych emocji. Po kąpieli siadłem do komputera i patrze, że mój dorobek w grze w klocki został skradziony w dodatku nie wiedziałem dlaczego, skoro moja cała działka była zabezpieczona, jak się później okazało to przez mój błąd w zabezpieczeniu działki, ponieważ nie do końca rozumiałem wszystkie komendy. Rozumiem, że zrobiłem źle, lecz proszę o przebaczenie gdyż jeszcze mam zamiar wrócić do tego servera, jednak jestem zbanowany. Proszę wziąć pod uwagę to, że byłem NIEPOCZYTALNY w momencie łamania regulaminu, proszę o wyrozumiałość.
    PS. już nie będę spamował ubojnią​

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Witaj,
    rozumiem, że po takim wydarzeniu mogłeś się trochę zdenerwować, więc dobrze, że rozumiesz za co masz bana i że zdecydowałeś się na przeprosiny.

Prośba zaakceptowana.

ps. nie pisz lepiej podania na Pomocnika.

• Przyjazny Przyjazny x 4
    • Zabawne Zabawne x 3
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę