Wakacje są czasem odpoczynku i relaksu. Gdy słyszymy słowo ''wakacje'' kojarzy nam się to z ciepłymi miejscami, pięknymi morskimi widokami oraz zabawą! Stwórz na płaskiej działce OpenCreative swój projekt, w którym przedstawisz swoje wymarzone wakacje! Możesz zrobić zatoczkę otoczoną górami, plażę z wysokimi palmami i błękitną wodą, cokolwiek ci przyjdzie do głowy! Kto będzie oceniał? Oceniać będzie jedna osoba, czyli ja. Do kiedy można zgłaszać pracę? Prace zgłaszamy do 10 lipca o godzinie 14:00, wyniki będą chwilę później. Jakie będą nagrody? Zdobywcy pierwszych trzech miejsc wygrywają 6000ac na survivalu, miejsca czwarte i piąte wygrywają 4000ac na survivalu. Zdobywca pierwszego miejsca otrzyma (PRAWDOPODOBNIE, ponieważ mogę nie mieć na dzień wyników odpowiednich funduszy) w prezencie na Steam grę Geometry Dash, szaloną i średnio-zaawansowaną grę, w którym trzeba przechodzić różne poziomy. Dodatkowe nagrody mogą zostać zaoferowane przez darczyńców. Czy można budować w grupie? Tak, lecz nagrodę trzeba podzielić wobec siebie. Nagrodę wydziela właściciel działki. Pamiętajcie, że budujecie z własnej woli, i pomaganie innym nie może wam gwarantować część nagrody. Zależne jest to od właściciela. Jak mam zgłosić działkę? Pisząc post pod tym wątkiem, w poście ma być zawarta informacja o działce (współrzędne oraz adres) Wszelkie pytania proszę kierować do mnie pod wątkiem. Plagiat grozi dyskwalifikacją!
Biorę udział, w konkursie Le Parkour mi nie poszło, ale może w wybudowaniu wakacji na pustyni mi się uda hehe.
Może i się zgłosiłeś, ale konkurs miał małe zainteresowanie, dawanie wszystkich nagród dla ciebie nie byłoby ok.