Imię:Piotr. Dokładny nick w grze:Bradenh123. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Zależy od dnia ale na pewno znajdę te kilka godzin na grę oczywiście na survivalu . Data urodzenia:19.1.2002. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: rok 2011. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: nie wiem dokładnie ale myślę że było to rok 2016 druga połowa . Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nie. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nigdy wcześniej . Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nie wiem czy chciałbym coś zmienić ,ale na pewno chce utrzymać miłą atmosferę na serverze . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik powinien: Pomagać moderatorom a ogarnianiu czatu . Zgłaszać wszelkie problemy/bugi usterki do viceadministratora lub administratora. Pomagać graczom w rozwiązywaniu ich problemów ,wyjaśnić działanie komend. Uczestniczyć w życiu servera i dyskusji na forum. Zbierać dowody podczas karania. Być dyspozycyjnym i pomocnym Pomocnik posiada uprawnienia do Wyrzucania graczy (/kick nick powód) Do czasowego wyciszania (/teampmute nick xmo xd xh... ) i (/unmute nick ) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Lubie pomagać innym a dogadywanie się z ludźmi nie sprawia mi problemu. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najważniejsze aby umieć dogadać się z innymi i doprowadzić do takiego obrotu spraw aby obie strony konfliktu były zadowolone lecz czasami jest to niemożliwe Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Nie mam problemów ze współpracą z innymi. Opisz swoją osobę: Tak jak już wcześniej pisałem mam na imię Piotrek mieszkam w województwie Śląskim . W wolnym czasie gram w komputer między innymi w minecraft oczywiście bez przesady oprócz tego lubię grać na gitarze lub ukulele jak kto woli. Myślę że jestem miła osobą biorąc pod uwage to że mam wielu przyjaciół i nie mam problemów ze znajdowaniem nowych.Lubie siedzieć po nocach i słuchać muzyki oglądać filmy albo grać w komputer .Oprócz tego uwielbiam jeździć autem lub motorem i w przyszłości chciał bym sobie kupić moto. Jak można przeczytać mój nick jest żałosny mówiąc ładnie i nie został on wymyślony przez mnie ,kupiłem konto minecraft i nie otrzymałem emaila . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze w minecraft najbardziej podoba mi się to że mogę grać z innymi ludzi i miło się przy tym bawić. Określ swoją dyspozycyjność:Tak jak już pisałem wcześniej będę poświęcał dużo czasu na grę ,codziennie będę wchodził na server i spędzał na nim kilka godzin albo więcej. Umotywowanie podania:Gram na Craftapple od 1,5 roku jeśli się nie mylę i chce się przyczynić do rozwoju servera.
Witaj. Te zdanie nie trzyma się kupy. Teampmute? O czymś takim jeszcze nie słyszałem. Pomagać można bez rangi. To jak rozwiążesz ten konflikt? Też lubię grać w "komputer" xD To baw się dalej a pomaganie zostaw innym. A jakie to będą godziny? Jak się można z Tobą skontaktować? Beka, gram na survivalu nawet 7 godzin dziennie i jeszcze nie widziałem takiego nicku. Definitywne nie.
Masz (teoretycznie) 16 lat a niektóre zdania wyglądają jakby były napisane przez pierwszoklasistę. Coś mi się tutaj nie podoba.
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.