1. Nick w grze: Arabic 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Golaska 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 14.07.2018 5. Opis wykroczenia: Obraza. 6. Dowody: https://zapodaj.net/16ee13ce6dba8.png.html Swoją drogą, nie złamała regulaminu (EDIT 5: JEDNAK JUŻ ZŁAMAŁA NIE JEDEN RAZ, MOŻNA ZOBACZYĆ W DODATKOWYCH DOWODACH), ale na swoim koncie ma dość dużo przewinień, i kara na 3 dni nie pomogła. Na nią trzeba surowszą karę zastosować, nie widać u niej nawet lekkiej zmiany. I od nowa zaczyna szukać tej szalonej przyjaciółki. JUŻ CHYBA KAŻDY WIE DO CZEGO. Edit: Jej nick mówi sam za siebie. Edit 2: Znowu jej odwala, wyzywa każdego dookoła siebie. Edit 3: Dodatkowe dowody https://zapodaj.net/585e64bf84057.png.html To już jest przesada, takie coś nie powinno się mieścić na tym serwerze.
Moim zdaniem ona powinna dostać perma za samą nazwę, ponieważ grają tutaj dzieci. Ps. Przepraszam jak trochę przesadzam z tym, że są tutaj młodsi itp.
Postanowiłem przeprowadzić z nią konwersację, o dziwo na Slimsnokerze mi się udało. Użytkownik(czka) namawiała mnie na msg do rozbierania się w ramach specjalnego ''wwyzwania''. Rozmowa była zarazem czasami zaskakująca, czasami dziwna, ale przede wszystkim zboczona. Pytała ona również o dane osobowe, oraz o to gdzie mieszkam i na czym gram (to ostatnie nie ma znaczenia) Uchwyciłem trochę screenshotów. Zwracam się z wielką prośbą do administracji o zbanowanie tego IP, takie osoby nie mogą hańbić sławy i honoru serwera. TO JEST PEDOFILIA.
Popieram wszystkich poprzedników wyżej w tym wątku. Taki Gracz nie powinien mieć miejsca na Naszym Serwerze, gdyż przekonujac się Sam - ma bardzo zły wpływ na młodszych użytkowników. Szuka "przyjaciółki" a gdy ktoś się zgłasza to zaczyna swoją intrygę poprzez rozmowy na msg. Niby nie wnikamy w msg [Ekipa], ale treści/rozmowy a bardziej czynności jakie rozkazuje owy oskarżony Gracz wyżej wzbudzają lekkie dreszcze. Po kilku minutach rozmowy z Tym oskarżonym Graczem mamy w myślach jakbysmy pisali z jakimś 30 latkiem podszywających się pod 12 latkę. Lecz, dobrze wiemy [przeważnie Gracze Ocv] jaka potrafi być, gdy nie znajdzie jakieś ofiary na te "chore" rozmowy na msg. Przeważnie wyzywa każdego kto o niej wspomni, koncząc na łamaniu Netykiety. TAKIE OSOBY POWINNY SIE LECZYĆ... Zatem, jesli się okaże, iż jest to kolejny MK Dena123/krulewna to jestem jak najbardziej za PERMEM. Jak popatrzymy to historię na wspomnianych wyżej Mk ma dość bogatą, aby zebrała w końcu tego perma. Ps: Tą skargą z przyjemnością zająłbym się Sam, ale wyskoczyły mi pewne czynności prywatne. Pozdrawiam, V_A_P_E_R