Bardzo fajnie było gdyby możnało by zbierać pieniądze na craft apple na OCV by możnało zrobić sklepy z różnymi specjalnymi itemami itd. sprzedawanie zbudowanych działek? albo serwisy samochodowe zamiast płacenia diamentami czay czymś możnało by serwerowymi pieniędzami które sie zdobywa w sposów taki albo sie coś sprzedaje albo dostaje sie co 1 dzień darmowe tysiące zwykły gracz/Vip 5k a premium 10-20k dużo graczy by więcej sklepów otworzyli i różnych serwisów na serwerze oczywiście jeżeli komuś sie podoba pomysł na pieniądze to prosze zostaw ocene
Nawet dobry pomysł, można byłoby zrobić dom aukcyjny tak jak na Sv, kupować i sprzedawać głowy, jakieś rzeczy, sztandary itp.
Witam Po pierwsze robicie shitposty które w ogóle nic nie wnoszą do tej propozycji. Po drugie to jest OCV gdzie masz wszystko z GameMode 1 więc moim zdaniem jest to trochę urojony pomysł gdyż zawsze można zrobić w kowadle np. słonecznik/samorodek to 1ac i wtedy robić sklepy różne czy serwisy. Zawsze zostaje Wam Survival gdzie możecie sprawdzić swoje możliwości w przetrwaniu/zarabianiu AC czy też budowaniu niezwykłych budowli Niestety ale jestem na Nie. Pozdrawiam Edit 1 A to aż tak te AC potrzebne że nie można uznać słonecznika/samorodka złota za ac?? Moim zdaniem to jest kolejny plugin obciążający OCV. Jeszcze troche to będziecie chcieli plugin na samoloty/samochody/ jakieś statki i inne rzeczy bo by to pomogło w rozgrywce w odgrywaniu RP czy po prostu uprzyjemniło gre.
Do samych pieniędzy to myślę, ze to byłby zły pomysł, wszystko wyjaśnił OldNightmare. Co do samochodów to ok. Ogółem do propozycji jestem NEUTRAL.
Z tego co widzę, propozycja tyczy się transakcji w stylu kupowania lub wykonania różnych usług w RP. Niektórzy gracze rozwiązali ten problem za pomocą własnych walut lub handlu wymiennego. Wprowadzanie AC jest niepotrzebne, bo ciężko jakoś sensownie zrobić ekonomię na serwerze Creative.
Czyli niebedzie pewnie AC na ocv, sam jakos zrobiłem kase dodatkową ale jednak AC mogło by sie przydać także