Witom. Od razu powiem wam, że bardzo bardzo rzadko będę wchodzić na klocki*. A dokładnie na japko z powodów innych niż serwerowych. Możliwe, ze będę Was odwiedzać. Powodzenia w odnajdywaniu diamentów i ciekawej gry z na prawdę fajną administracją i milymi graczami. Przebijcie mnie w topce . Pozdrawiam: @ThreeEyedMaster szanuję Cię mimo całej historii z tobą. Jesteś fajna osoba prywatnie. @OldNightmare będę tęsknić za twoim Nickiem na tabu i rozgrywka z tobą. Ps. Wiesz gdzie można ze mną się skontaktować. @_Zielony_ zazdrosniku moze w końcu odbierzesz?? @V_A_P_E_R powodzenia w awansowaniu @Ladavi banuj więcej. Puk puk. @vYori nie zmieniaj nastawienia (znowu na gorsze) Jak ktoś chce być jeszcze dopisany można napisać pod tym wątkiem @GepardsPL
Stare jak świat kolego, zaczerpnięte z forum Tak samo snow. Jak coś się nie podoba to żegnam z tego wątku. Nie lubicie mnie =nie czytajcie wątków. Ps @SnowSGirlFun nie dawaj negatywnych/neutralnych reakcji tylko dlatego, że za mną nie przepadasz. A dobrze wiesz, że mam rację.
O co Ci znowu chodzi? Nie wiesz, czy dałam Ci jakiś pkt. reputacji z tego właśnie powodu, no chyba że czytasz mi w myślach xDDDD. Jak chcesz pogadać, to PW bo nie chcę zaśmiecać forum.
Nie mam czasu na wysluchiwanie jakiś urojen niespelnionej atencjuszki. Masz do mnie sprawę napisz na Skype.
Crytal, czy to co napisałaś tam na górze to nie przypadkiem odpowiedź Three na twoje miłosne prośby? Zmieniłaś tylko Support na Skype Nie ośmieszaj się , Proszę XDD
Superancko! Mam nadzieję, że będzie mogła się bez problemów realizować w nowym miejscu. Jestem pewien, że wiele ono zyska dzięki jej obecności, zapałowi i energii. Tylko pamiętaj by pracować nad sobą. A teraz niech przemówią moje ulubione cytaty z sesji coachingowych, każdy z nich dedykuję Tobie. "Na każdą górę prowadzi więcej niż jedna ścieżka" - Bushido "Aby zerwać z nawykiem, wyrób sobie inny, który go wymaże." - Mark Twain. "Twój czas jest ograniczony, więc nie marnuj go na byciem kimś, kim nie jesteś." – Steve Jobs. "Twoje życie staje się lepsze, tylko, gdy Ty stajesz się lepszym." – Brian Tracy "Nic nie jest podawane na tacy – każdy zawsze trafia na jakieś przeszkody po drodze. Kiedy się pojawią, zastanów się jak je pokonać, a nie myśl o tym, że to już koniec drogi." - Michael Jordan "Także wśród ludzi jest więcej kopii niż oryginałów." – Pablo Picasso "Aby przebyć tysiąc mil, trzeba zrobić pierwszy krok." – Bruce Lee
Ppapapapapapap nie wrac... KHEM.. To znaczy, em, do zobaczenia hyhyhyh... Na pewno nie życzę ci tego co explod, tak taaak, na pewno. Eee to dobra pappapapap
Niespodzianka niespodzianka, kolejny wątek, w którym ktoś się żegna i wymienia członków e&a. Naprawdę nie można takich rzeczy na serwerze albo shoutbox załatwiać? Na serwerze możecie porobić screenshoty, archiwum shoutboxa macie w koszu, jeśli tak wam na wspominkach kto kiedy ile razy i w jaki sposób próbował odejść od klocków.