1.Nick z gry: Degsin_ 2.Data otrzymania bana: 19.07.2018 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama Discord. To było tak: w innej grze wcześniej podawałem koledze IP discorda następnie na serwerze gdy chciałem wkleić lenny face'a wkleiłemm te IP przez pomyłkę 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ chciałbym pograć na serwerze w wakacje ponieważ to mój ulubiony serwer. Proszę o unban.
Ulubiony serwer, na którym często wprowadzasz zamęt, jak i gównoburze pełne kłótni. Dobrze wiedziałeś jak skończy się twoje postępowanie, dostawałeś stosowne kary, a jednak dalej Regulamin łamałeś. No sorry, ale takich graczy na Craftapple nie potrzebujemy. Przeciw ub. EDIT: I może wkleiłeś link przypadkowo, lecz trzeba mieć na uwadze twoje wcześniejsze przewinienia które robiłeś całkowicie świadomie.
Witaj, Troszkę się nad tym zastanawiałem i po przeanalizowaniu sprawy postanowiłem obdarzyć Cię Moim kredytem zaufania, iż zrobiłeś to niechcący. Dlatego podaruję Ci tą Ostatnią Szansę w postaci UB. Mam nadzieję, iż jej nie zmarnujesz. Pozdrawiam, V_A_P_E_R Prośba zaakceptowana.