1.Nick z gry: Polaczekk 2.Data otrzymania bana: Według strony - 27 październik 2017 rok. Ale ja pamiętam, że gdzieś w kwietniu 2017 roku dostałem. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: 4.4 4.5 / W 2016 roku wpadłem na pomysł "Co gdyby przerobić dowód?" i przerobiłem na typa o nicku mati1x1 (pozdrawiam go). Po roku _Zielony_ zobaczył, że poza serwerem na komunikatorze o nazwie Discord sprzed kilku miesięcy były wiadomości o tym spiskowaniu. Więc postanowił pewnego dnia podarować mi perma. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ minął rok od tego bana, oraz dwa lata od podrobienia dowodu, który był jednorazowy i nigdy potem nic się podobnego nie wydarzyło. Według mnie ban powinien być czasowy, a nie permanentny ponieważ regulamin serwera (punkt spiskowanie) odnosi się tylko na serwerze, a nie jego poza. Oraz był to jednorazowy wyskok, który był rok temu od otrzymania bana i każdy dał sobie to zapomnieć. Radzę sobie przypomnieć iż był jeszcze jeden użytkownik co podrobił dowody, a dostał bana na jeden miesiąc (nie, to nie był MegaSuperGracz, ale go też pozdrawiam). Więc na koniec, przepraszam mati1x1 oraz innych, których uraziłem czyniąc to zło. Mam nadzieje, że moje podanie o odbanowanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Żaden z tych warunków nie został spełniony. Edit by Three: Prośba odrzucona Jedynym sposobem dla Ciebie na skrócenie kary jest zakup UB w Sklepie CraftApple, jeszcze przez pewien czas ta usługa będzie przeceniona o 94%.