Zainspirowany TYM wątkiem, postanowiłem że ogłoszę działalność awatarowo-tapeciarsko-sygnaturową. Jeżeli chcecie sobie zamówić przyzwoitego awatara/sygnaturę/tapetę itd. i pomóc mi wyjść z artblocka to byłbym wdzięczny! Zgłoszenia można pisać w komentarzu/prywatnej wiadomości na forum. Przydadzą mi się takie ćwiczenia, a was proszę o jedno: Bądźcie moją inspiracją! [Opcjonalny] Wzór zgłoszenia: Typ: Awatar/sygnatura/tapeta Opis: Czyli co ma się znajdować na "załączonym obrazku" Kolory: Ciepłe/Zimne, a może brak jakiegoś? Może być też monochromatyczne albo z dominacją jakiegoś koloru. Uwagi: Czyli na co powinienem zwrócić uwagę przy tworzeniu zamówienia. Pracę będę wykonywał tabletem graficznym w odpowiednim do tego programie, a moje usługi są całkowicie bezpłatne czy to w Minecrafcie, czy realnymi pieniędzmi. Portfolio Awatar dla Snow Awatar dla Slimsnoker Mój awatar Szkic sowy Portret koleżanki Awatar dla ItzExplodd A'la tapeta Awatar dla Crytal v1 Awatar dla Crytal v2 Wykonując zlecenie nie oddaję praw autorskich do dzieła, a jedynie daję radość dzielenia się sztuką. Grafiki będzie można publikować, jednakże życzę sobie by było nadmienione, iż jestem ich autorem.
:^) Typ: Awatar Opis: Chciałbym poprosić o nowy awatar, ponieważ ten mojego autorstwa mi się nie podoba. Podam jakieś szczegóły: - Na awatarze chciałbym mieć widoczną tylko głowę. - Chcę, aby postać która będzie na moim awatarze posiadała nałożoną bluzę z kapturem i maskę która będzie odsłaniać tylko usta (Maska czarna z czerwonymi oczkami. - Szyderczy uśmiech na twarzy postaci. Kolory: Skóra jasna, bluza czarna, maskę już opisałem. Uwagi: Możesz dodać coś od siebie, byłbym bardzo wdzięczny gdyby awatar wykonano zgodnie z opisem. Pozdrawiam.
Typ - Awatar. Opis - Rysuję węglem martwą naturę oraz czasem próbuję malować portrety ludzi Itd., jednak gdy próbuję zrobić coś w paincie dochodzę do wniosku, że preferuję jednak klasyczną metodę. Cokolwiek o awatarze - - Mocna szczecina, może duży zarost. - Żakiet (rozpięty), pod nim czarna koszula. - Białe, długie włosy. - Skóra Blada, brwi zadbane i "majestatyczne" X - D. - Chuda, jednak dobrze zbudowana postać. Górę biorą Ciepłe kolory, jednak zimne również mogą się pojawić. Zwróć szczególną uwagę na szczegóły. Resztę pozostawiam profesjonaliście =)
Ja poproszę avatar. Porcelanowa skóra, włosy koloru platynowego. Najlepiej, żeby było widać tylko twarz i kawałek ramion. Zakreślone obojczyki i jasnoniebieskie oczy. Szczupła postać na twarzy, brwi również taki kształt, jaki mam na avatarze, kolor brwi taki jak włosy. Żeby w tle był las, ręka trzymająca do góry łuk,a na plecach zawieszony worek ze strzałami. Dziękuje z góry.