MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Degsin_

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Degsin_, 27 Lipiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Degsin_

Degsin_ Użytkownik

Docenione treści:
    16
    1.Nick z gry: Degsin_
    2.Data otrzymania bana: netykieta
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: dostał bana za netykietę ale nic nie napisałem , znaczy napisałem słowo down ale to się nie liczy do netykiety. Proszę o UB
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ to był jakiś błąd administracji , nie popełniłem netykiety.

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    2. Używanie niecenzuralnego słownictwa na czacie globalnym lub takiego, które może krzywdzić publicznie jakąś osobę będzie karane wyrzuceniem z serwera.

a. Jeżeli Użytkownik nie poprawi w dalszym stopniu swojego zachowania.
    i. Członek Ekipy wymierza karę w postaci wyciszenia do 5h
    ii. Jeżeli pewnym jest, że użytkownik próbuje obejść karę wykorzystując inne konta, lub po minięciu wyciszenia nie poprawił zachowania, otrzymuje bana na 3 dni, na głównym koncie.
    1. Jeżeli zachowanie użytkownika jest naganne, godzi w interesy Craftapple oraz może niszczyć reputację, jak i uprzykrzać grę innym Użytkownikom poprzez nagminne, ciągłe logowanie się z różnych kont o różnych porach oraz używanie wulgaryzmów, szeroko pojęte nękanie społeczności. Członek Ekipy banuje permanentnie wszystkie konta danego Użytkownika.

"Prośba odrzucona" ~nowez

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    #2 Ladavi, 27 Lipiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 27 Lipiec 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę