1.Nick z gry: Degsin_ 2.Data otrzymania bana: netykieta 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: dostał bana za netykietę ale nic nie napisałem , znaczy napisałem słowo down ale to się nie liczy do netykiety. Proszę o UB 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ to był jakiś błąd administracji , nie popełniłem netykiety.
2. Używanie niecenzuralnego słownictwa na czacie globalnym lub takiego, które może krzywdzić publicznie jakąś osobę będzie karane wyrzuceniem z serwera. a. Jeżeli Użytkownik nie poprawi w dalszym stopniu swojego zachowania. i. Członek Ekipy wymierza karę w postaci wyciszenia do 5h ii. Jeżeli pewnym jest, że użytkownik próbuje obejść karę wykorzystując inne konta, lub po minięciu wyciszenia nie poprawił zachowania, otrzymuje bana na 3 dni, na głównym koncie. 1. Jeżeli zachowanie użytkownika jest naganne, godzi w interesy Craftapple oraz może niszczyć reputację, jak i uprzykrzać grę innym Użytkownikom poprzez nagminne, ciągłe logowanie się z różnych kont o różnych porach oraz używanie wulgaryzmów, szeroko pojęte nękanie społeczności. Członek Ekipy banuje permanentnie wszystkie konta danego Użytkownika. "Prośba odrzucona" ~nowez