Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jak już wiecie posiadam własny Sojusz , o nazwie GUCCI , Który potrzebuję dobrych graczy , aby stawać się coraz lepszym sojuszem. Dlatego też , chciałbym wam przedstawić Nasz Nowy Ośrodek , Dla Każdego Członka GUCCI. Każdy kto wstąpi do Gucci , otrzyma odemnie 2 chunki , jeden na swoje mieszkanie , a drugi na swój ogródek. Mieszkania bedą koło siebie , więc będziecie mogli odwiedzać sąsiadów. Do chunków zostaniecie dodani , ponieważ , wrazie odejścia , lub nie przestrzegania zasad które wypisze na dole , miałbym problemy , z proszeniem was o to , abyście opuścili chunk. Jeśli będziecie przestrzegali zasad na dole , Na pewno zostaniecie w swoim Domku , ile chcecie. O to Zasady Które Musicie przestrzegać na chunku ( Inaczej grozi to wyrzuceniem ! ) - Nie budować narządów płciowych , lub innych budowli niezgodnych z Regulaminem CA. - Nie Budować znaków nazistowskich , które są niezgodne z Regulaminem. - Zachowywać kulturę na działce i na serwerze... - Nie niszczyć domku. ( Można Budować Piwnice) - Nie dawać siebie zabijać , i tracić punkty sojuszowi ( Reg 13.3 ) To już chyba wszystko , jeśli macie jeszcze rzeczy które tu dopisać , piszcie śmiało A tutaj wypiszę korzyści , jakie oferuję ci GUCCI - Całodobowy Dostęp do naszego prywatnego Basenu. - Wyżywienie , i wspólne rozmowy przy stole , a także czas na odpoczynek - Możliwość posiadania własnego domku wraz z Ogródkiem Kompleks Budynków mieści 14 mieszkań , Czyli 14 graczy może zamieszkać w Ośrodku GUCCI. Zapraszamy Chętnych , Do Pisania w Wiadomości Prywatnej , Lub Pod Tym Postem. Pozdrawiamy!
Super pomysł, serio. Niewiele klanów ma swoją siedzibę. Wasza co prawda przypomina mi nieco miejsce kręcenia programu Tv o nazwie "Wojny Garażowe" ale luzik! Jest na bogato!
To ty jakąś masz? To raczej małe domki, twoje "Przenajświętsze Projekty Najlepszego Architekta Serwera bla bla bla". XD. Ja tam wolę moją rezydencję (która jest rezydencją, na 3 działki) na OCV, a jak już mówicie tu o Survivalu, to może i tak tam nie gram, ale moja stara dobra dirtówka daje radę i nie narzekam.
Gdyby tak te wszystkie twoje "wielkie dzieła" z tych twoich miliarda mulciaków pozbierać na kilku (od 2 do 4) działkach, to o klimatyzacje w samochodzie się założe że by się zmieściły ;P
W naszym ośrodku powstały już pierwsze umeblowane domki , i ładnie zagospodarowane ogródki , O to co w ciągu nie całych 24h , zrobili nasi członkowie Działka : Inex10 Działka : Artysta
O to kolejne prace naszych członków , trzeba przyznać że się bardzo postarali , i jak tak dalej bedą rozbudowywać swoje rezydencje , to bedą jednymi z najbardziej prestiżowych członków GUCCI. O to ich prace : Działka : X_fazeN_X Działka : ShizzyHere Dodatkowo , Zacząłem tworzyć rzeczy w kolorystyce Gucci, Każdy kto jest w sojuszu otrzymał ode mnie już Zbroje , Tarcze i Banery. Osoby które nie są jednak w Gucci , mogą je nabyć okazyjnie na /ah , lub zamówić je poprzez /msg . Pozdrawiam , GepardsPL