Witam. Ze względu na zamknięcie podania, jak to określił jeden z uczestników tej dyskusji "naszego serwerowego Araba" musiałem napisać ten post na Hydeparku. Chciałbym jedynie się zapytać o sens wypowiedzi Threego, którą teraz widzicie w cudzysłowie: "Ja doskonale wiem gdzie grasz odkąd nie ma Cie na CraftApple oraz doskonale orientuje się na czym polegała sytuacja między Tobą a Kalakiem.". Pytanie pierwsze: Skąd wiesz, gdzie Arabic gra? Są z pewnością setki ludzi z podobnym nickiem, a Arab może grać u nas, ale na mk. Pytanie drugie: Jaki związek z podaniem ma "spinka" Arabica i Kalaka? Musisz zauważyć, że funkcja Kalaka nie czyni go nietykalnym i jeśli wersja Arabica, o której mi powiedział prywatnie, pokrywa się z twoją "doskonałą orientacją w temacie" to powinieneś o tym wiedzieć. I nie bronię go jako kolegi, tylko próbuję poznać jego i twój tok myślenia, żebym mógł objąć jakieś lepsze stanowisko.
Administracja wie wiecej, niz myslicie. Pojedynczy gracze wiedza wiecej, niz Administracja. I tyle wam powinno wystarczyc.
Też się zastanawiałem, skąd Three ma informację o tym gdzie Arabic gra, a gdzie nie. Pewne domysły na temat tego, jak mógł je zdobyć pojawiły się zaraz po przeczytaniu jego wypowiedzi, jednak pozostawię je dla Siebie. Co do drugiego pytania - nikt (chyba) nie zmusza nikogo do lubienia Pomocnika, to chyba jasne. A to, że wyraził swoje zdanie na jego temat oraz uczestniczył w sprzeczce z Kalakiem jest całkowicie normalne, bo każdemu może się to zdarzyć. (Pomijając fakt, że pomocnik na coś takiego nie powinien zwracać uwagi i ignorować to.) Tyle.