Dokładny nick w grze: TheGrzan3k Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4 godzin w tygodniu, 3-5 z weekend Ile masz lat: 14 Jak długo grasz w minecraft: 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około 8 miesięcy miałem przerwe z powodu braku kompa Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód> Dlaczego ty: Często spoglądam na czat, Widzę jak gracze bluzgają w siebie Cenzurami,Nie popełnia błędów ortograficznych,Bardzo chętnie pomagam Graczom. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Maciek, Obecnie Uczęszczam do Drugiej klasy Gimnazjum,Idę w kierunku Informatyka. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie ostatnio nic nie widziałem ważnego sprawy Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator powinien ogarniać czat,przestrzegać regulaminu, odpowiednio się zachowywać,
Jestem na tak. Znam go ponad rok, nigdy nie miałem z nim żadnych sporów, jest ogarnięty Myślę, że mógłby spróbować
Jestem na tak! Dlaczego? : Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Maciek, Obecnie Uczęszczam do Drugiej klasy Gimnazjum,Idę w kierunku Informatyka.
Dlaczego po przecinkach nie ma odstępu oraz jest napisane z dużej litery? "Idę w kierunku informatyka"? Dalej błędów nie będę wymieniała bo nie widzę konstruktywnego sensu. W dodatku 2 lata młodszy od oczekiwanego wieku. Osiem miesięcy i nie dostrzegłeś żadnego bugu? Moim zdaniem jesteś nieogarnięty. Definitywnie na Nie.