To, to żart tak? Nie? No dobrze, to zacznijmy od tego: Widziałem raz, rozmawiałem chwilę, po jakichś 10 min rozmowy wyszedłeś z serwera i już się nie pokazywałeś Ludzie, większość tych "pewnych siebie kandydatów" nie gra nawet miesiąca, i już chce pomocnika. Dla mnie to jakiś żart. Serio. Pomagać możesz bez rangi, od tego zacznę, po 2, mówisz że w wakacje masz tyle czasu, a co po wakacjach??? Znikniesz i będziesz wchodzić raz na ruski rok? I po 3, nigdy serwer i regulamin nie będą mieć w palcu jakiegokolwiek gracza. Ludzie są wolni, robią w necie co chcą, zbanujesz raz jeden, zrobi nowe konto. Neh. Znasz takie aplikacje jak Facebook? Messenger, Whatsapp? Pfff. XDDDDDDD TO TERAZ POJECHAŁEŚ... Wyższe sfery... Nasza ukochana administracja to ludzie którzy na OCV wchodzą raz na pierdyliard lat :‹ To czemu nie pomagasz na serwerze? XD Podsumowując: - Mała aktywność na forum - Grasz tu definitywnie za mało - Wierzysz w rzeczy niemożliwe (czyli wiecznie grzeczni gracze na CA) - Nie pomagasz na serwerze I takie tam drobnostki które mogą być ważne, ale dopiero wstałem i nie chcę mi się ich pisać. Nie.
Ehhh...szkoda, że się wycofałeś z Rekrutacji. Podobała mi się Twoja kandydatura. Jedynym minusem był staż, ale nad tym da się popracować. Niestety w związku z wycofaniem się z Rekrutacji jestem zmuszony odrzucić permanentnie Twoją kandydaturę. Do zobaczenia na Serwerze. Kandydatura odrzucona permanentnie.