Witam.Dzisiaj chcialem 1 raz wbic na wasz serwer gdy juz to uczynilem zamiast wiadomosci z informacja o rejestracji oraz mozliwosci ustawienia hasla przywitala mnie wiadomosc o logowaniu.Przyznam nie mila niespodzianka gdyz jak juz wyzej pisalem nigdy nie gralem na waszym serwerze a to oznacza ze ktos uzywal mojego nicku.Czy jest opcja resetu hasla?Nick to kasperg21.Jesli potrzeba jakis dowodow na to iz ten nick nalezy do mnie chętnie dostarcze.
bedzie troche bo mam minecrafta kupionego no coz najwyzej uzyje 2 konta dzieki za odpowiedz do zamkniecia
Witam Na minecrafcie premium można zmienić nick na stronie mojangu lecz jest to możliwe raz na miesiąc. Tak jak Sinmiedo napisał nie ma możliwości resetu hasła czy nawet przypomnienia, jedyna opcja to nowe konto jeśli się nie doda mail'a w celu zmiany hasła lub przypomnienia. Pozdrawiam
Wkrótce planujemy duże zmiany w rejestracji i logowaniu (nie, nie planujemy logowania premium). Dotyczące między innymi resetów haseł i odzyskiwania kont o nickach premium. Ale inne zmiany będą bardzo duże, dla niektórych dotkliwe.