Siema nie wiem czy mnie ktoś pamięta ale ThreeEyedMaster chyba nigdy nie zapomni. Jeśli wam się nic nie kojarzy to moje poprzednie Nicki _Witek_, Mrwheatley i było ponad 100 Mk. Byłem znany z multikont oraz pisania co miesiąc podania na pomocnika... Koło 1,5 roku temu odszedłem z tego serwera. Grałem na pewnym gównie na którym oskarżono mnie o włamanie (serwer już upadł) oraz byłem pomocnikiem jednego z większych polskich serwerów. Nie wiem czy regulamin się zmienił i jeszcze go obczaje ale za reklamę były kiedyś 3tygodnie. Od czasu kiedy dziecinnie wykłócałem się z administracją już dorosłem a pracę pomocnika znam i jakoś mnie już nie ciągnie. Pisze to z telefonu więc przepraszam za wygląd. Jeśli ktoś mnie pamięta to niech się zgłosi poniżej to może wspomnienia mi powrócą. Tymczasem żegnam i do zobaczenia w grze.
O rany, pamiętam Cię! XD Skype, Witkoland, ziutek! XD Jak zobaczyłam, że powracasz, ucieszyłam się. Witaj na CA!
Miło, owszem ziutek... superliwia darkness crafterfeller jak nazwałaś ziutka to całe lr W sumie szkoda mi tamtych czasów
I to co napisałeś mi na skype "ziutek ......" haha XD Ps. wbij na sv, pogramy sobie (na ts3 też, skype mi nie działa).
XD Chociaż jedyny [poza kasią i magicgirl], która pamięta, że miałam tam moda! I te skarżenie na Jakuba, bo spamował /bc XD Ale dawałam z tego, że wygrałam kiedyś eventy i mi zostały hehe