MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Nice CENZURA ban

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika dawidek04122003, 14 Sierpień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dawidek04122003

dawidek04122003 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1. dawidek04122003
    2. 2018-08-13 koło 23:00
    3. Siedziałem sobie na creative... czat sie nie ruszau... byo nudno... wiec postanowiłem przywitac sie słowami "Witam komuchy pod żydowskim zarządem komorniczym" i koleś z nickiem na M... nie pamietam jego nazwy... napisał "nie wyzywaj" i rozpoczął sie shitstorm... ogulnie ludzie wiedzieli że to żart i zgasili gościa...
    LECZ znowu było cicho na czacie wiec pisałem "co by tu zrobic aby ten czat sie ruszył" "już wiem zrobie gównobuże!". I napisałem "Powstanie warszawskie nie miało sesu" lecz nic to nie dao. Później napisałem "może coś bardziej banalnego" i jeszcze "Jan paweł II był pedofilem" lecz nic to nie dao. I koleś mi pomógł ruszyc czat i napisał "PUBG jest lepsze od fortnite" i ja napisałem to co widac na pierwszym zdjeciu https://imgur.com/a/gdD02PI
    Potem od tematu fortnajta przeszkoczyliśmy na temat puźniej pisałem że jego mama wytraciła cały manpower grając chinami w hoi4. A koleś napisał coś w stylu dawaj klepa podaj miasto a ja napisałem Anglia birningamph.
    I skoro był temat anglii zacząłem wyzywac kolesi od polaczków i że cała wschodnia polska jest ukraińska a polska to kolonia Niemiecka.
    4. Odwołuje sie od tego śmiesznego zgłoszenia które zafundował mi LatajacyGarnek i już nie chce miec tego bana na 3 dni za "netykiete"

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #1 dawidek04122003, 14 Sierpień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 14 Sierpień 2018
    Reklama
  2. Klocmen

Klocmen Użytkownik

Docenione treści:
    15
    Taki "ktoś" nie powinien grać na tym serwerze. Moim zdaniem ban wieczny.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  3. dawidek04122003

Docenione treści:
    1
    xD hłopie nie wiesz czym jest żart i trollowanie ? xD troche DYSTANSU jeśli chodzi o żartowanie sobie z polaczków. I obrażanie sie za to że napisałem "twoja stara straciła cały mannpower w hoi4" xD

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  4. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Przepiękne słownictwo. No sorry, ale takich graczy na CA nie potrzebujemy.

Przeciw UB, a nawet za przedłużeniem kary ze względu na dalsze skandaliczne zachowanie. <3

Chłopie* Zamiast grać, polecam słownik ortograficzny języka polskiego.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  5. dawidek04122003

Docenione treści:
    1
    Były Nudy na serwerze...? Z kolesiem śmieszkowaliśmy jak BYŁO WIDAC NA POWYŻSZYM LINKU. To akurat twoja ocena czy potrzebujecie czy nie... I polecam przeczytac jeszcze raz moją proźbe o UNBANA.

6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    "żart" "trollowanie" "śmieszkowanie"
    Użycie tych słów w dowolnej ilości nie sprawi, że nagle zaczniesz wyglądać fajnie. To nie są żarty. To nie jest "trollowanie" (tak w ogóle zostawcie trolle, rasiści). To nie jest "śmieszkowanie". To jest głupota. Głupota i szukanie atencji przez przywoływanie najgłupszych możliwych memów, "żartowanie" na tematy, na które nie powinno się żartować z dwóch przyczyn. Pierwsza- jak ktoś nie wyczuje ironii, weźmie na poważnie i będzie nieciekawy uraz na psychice, a to jest złe. Druga- robisz z siebie zwykłego debila. W zasadzie to nie takiego zwykłego. Jesteś niedojrzały, niekonsekwentny i, jak to się rzekło, głupi, skoro nie przewidziałeś, że możesz dostać bana za wyzywanie ludzi, nawet nie do końca poważnie. Wyzywanie ludzi to jedno, ale było też na przykład obrażanie uczuć religijnych, jak sam wspomniałeś. Były obelgi w stronę narodu, którego poniekąd sam jesteś częścią. Nawet jeśli była to po prostu marna próba imitowania Testo.
    Piszesz prośbę o zdjęcie bana, jakby 3 dni to było jakoś dużo. Biorąc pod uwagę to, na jaką osobę wyglądasz, i to, co odmonoliciłeś, według mnie powinieneś dostać 2 tygodnie minimum, do tego całkowicie odciąć ci na ten czas internet, no ale się pozmieniał regulamin, więc dostałeś 3 dni. Masz 3 marne dni, żeby ogarnąć podstawowe reguły funkcjonowania w społeczeństwie. Masz 3 marne dni, żeby nabrać wspomnianych przez ciebie (choć pewnie kiepsko rozumianych) rozumu i godności człowieka.
    Przeżyjesz te 3 dni.
    Dobrej nocy.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  7. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Prośba niezgodna ze wzorem.