1.Nick z gry: Crytal 2.Data otrzymania bana: 14.08.2018r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Netykieta od @OldNightmare 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Dostałam bana niesłusznie - kapiwegiel wyslal linka z "totalna zmiana" i zaczal po mnie jechac, nic nie zrobilam tylko sobie normalnie gralam z @xeTOGY i z Hiiuiiem.. Po tym wysłaniu linka wszyscy rzucili sie na mnie i prawie nikt oprocz kasi i todżiego nie zareagował. Zaczęli wszyscy po tekstach kapiego np. o moich lekach i po cisnieciu mnie rowniez mnie cisnac mimo ze nikomu nic nie zrobiłam nawet sie wyciszylam na ts z nerwów. Potem wkroczyl oldnightmare co zobaczyl ze napisalam "sklej wary'' co uznal za netykiete jak i "zamknij morde" po tekscie olda " ja juz wystarczajaco widzialem". Widze ze ktos widzial co chcial zobaczyc. Ban jest niesluszny i wnioskuje o jego odwołanie I tak w ogóle @Ladavi dziekuje ci bardzo, bardzo mnie podniosłeś na duchu, nie wiem co bym bez ciebie zrobila w tej sytuacji
Serio? serio crytal? po tym co napisałaś oczekujesz unbana? ci co nie wiedza napisała na chacie "Zamknij pysk" <-- na chacie globalnym oczywiście. ja myślałem oczywiście ze to do mnie i napisałem do niej "Czemu?" a ona na to "Do twojego starego" Sluchaj https://craftapple.pl/forum/threads/totalna-zmiana.12228/ <---- Chyba ci nie wyszło w linku u góry sama napisałąs Cytuje "Jeśli złamię któreś z moich postanowień i zachowanie me będzie karygodne, wnioskuję o tempbana na kilka godzin/jeden dzień" Zaszłaś za daleko, tak napisałąs tu o tempie ale moim zdaniem BAN pernamentyny ci się przyda gracze się nawet ciesza ze cie nie ma,cytuje " nic nie zrobilam tylko sobie normalnie gralam z @xeTOGY i z Hiiuiiem.." Tak? Napisanie słow które napisałem u góry? Wielu chyba się na ciebie "obrazilo", ? Crytal, crytal crytal… Moim zdaniem wniosek powinien być ODRZUCONY Oraz w przypadku kupienia unbana jak znow napisze w tym stylu bez zawahania powinien być IP Crytal Myśl potem pisz. Byłeś/a światkiem sytuacji tej? Nie to zapraszam na serwer objasnie cie i raczej zmienisz zdanie.