Hej wszystkim, Pomyślałam, że fajnym i ciekawym pomysłem na serwer byłby nowy plugin (niestety nie pamiętam nazwy) na jabłka. Chodzi więc o to, żeby takie jabłka, które za łatwo nie jest zdobyć z drzew wisiały na drzewach. Chodzi o to, że jak są te drzewa w mc i liście, to wisiałyby pod tymi liściami jabłuszka. Fajnie by to wyglądało i na pewno gracze mieliby podczas poszukiwań po lasach różnych surowców więcej jedzenia. Przydałoby się to np. w nocy dla Graczy bez Premium, podczas gdy byłyby potwory i by hp zabierały, można łatwo sięgnąć po takie jabłuszko. Fajny pomysł i do tego użyteczny. Zapraszam do udzielenia się w tym wątku i pozostawienie tutaj swojego zdania na ten temat/pomysł.
Ja niestety jestem na NIE. Dlaczego? Już tłumaczę, ponieważ to by było bardzo spore ułatwienie w grze i jabłka by straciły na wartości. Kolejną przyczyną mojej negatywnej oceny jest to że pod hasłem surwiwal kojaży mi się walka o przetrwanie a jabłka rosnące na każdym drzewie by to ułatfiły w 90%
Nie na każdym, tylko losowo by się renderowały na drzewach . A tak poza tym- to kto sprzedaje i kupuje jabłka? >,<
Aktualnie mamy inne priorytety, ale rozważymy też Twoją propozycję. W między czasie mogę podpowiedzieć, że jeżeli Gracze wybierają się w podróż, to w niezbędne jedzonko mogą zaopatrzyć się w /warp karczma. Dzięki za ciekawą propozycję!