MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Malinowa

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Malinowa, 17 Sierpień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malinowa

Malinowa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Malinowa
    2.Data otrzymania bana: 16.08.2018
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PvE
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Przyczyna banu była spowodowana moim rozkojarzeniem. Przyjęłam zaproszenie do sojuszu nie zauważając, że nie ma jego lidera. Nie miałam zamiaru wykorzystać bugu. Nie wiedziałam, że jest możliwość dołączenia bez obecności założyciela (teraz już to wiem i nigdy się to nie powtórzy). Proszę o odbanowanie

Reklama
  2. xvalkar2001

xvalkar2001 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Jestem liderem sojuszu ZWZ i moja nieobecność na serwerze zaistniała kilka minut po wysłaniu Malinowej zaproszenia do sojuszu, a była ona spowodowana wyłączeniem mojego internetu, nie rozumiem powagi otrzymania bana praktycznie za nic.

3. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70

Hej to znowu ja!, Widzę że masz problemy z internetem, raczej nie sądze nie chce kłamac i wszczynać kłotni ale po tym zdarzeniu bardzo się zdenerwowałeś chciałem pomóc i napisałem aby malinwa poszła do ts, bo faktycznie tak mogło być tylko valkar (Ty) musi to potwierdzić, ale ty mnie zaczełeś wyzywac ze nie mam mózgu i td, nie chce robić afery i to żebyś za to odpowiedział chcę natomiast abys przemyślał swoje zachowanie i chociaż przeprosić bo jak widać mam mózg, Wiem mogłeś się zbulwersować, twój kolega/kolezanka dostał bana ale pomoc z mojej strony nie była obrazliwa i na pewno nie miałeś powody by pisać ze nie mam mózgu, W sprawie tym z banem Malinowej, Valkar muszisz raczej mieć dowody bo każdy tak mógł napisać Oficjalnie Jestem na Tak za ub dla malinową, Bug dużo nie wnosił do gry oprócz dołączenia do sojuszu natomiast gdyby nie było by potwierdzenia alibi malinowej wystosowałbym Tempbana na okres 5-15dni. zależy od admina, chcę aby moje zdanie było brane pod uwagę, Dzieki za Przeczytanie mojej opinii, a ty valkar jeśli chcesz przeprosić to jestem na serwie natomiast jeżeli nie to okej, ale mówie ci, smutno mi było jak napisałeś ze nie mam mózgu...

~Piękno jest ulotne, I dlatego jest piękne~

• Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Cześć @Malinowa

Następnym razem uważaj przy dołączaniu do Sojuszu/Klanu.

To jest Kucyk Wybaczyk, gdy On się pojawia to znikają wszelkie kary. Ale pamiętaj, Kucyk Wybaczyk odwiedza daną osobę tylko raz.

Prośba zaakceptowana, ban zdjęty ;)

Miłego Weekendu

• Przyjazny Przyjazny x 5
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę