AP - Apple Points Chodzi o to, że przez zakup takowych Pointsów można byłoby dodać plugin również na tagi. Takie można byłoby kupić pod jakąś komendą i to by wyglądało następująco, podam przykłady: &b[NOOB] Crytal &6[Hajsownik] Crytal &d[( ͡° ͜ʖ ͡°)] Crytal I tym podobne. Zgodnie z "fajnością" tagu, cena tagu byłaby wyższa. Np. NOOB kosztowałby 10AP, Hajsownik 15AP, a ( ͡° ͜ʖ ͡°) 20AP. Fajnie by to wyglądało, a gracze chętnie korzystaliby z takiej opcji w sklepie.
Zasmiecanie chatu , nie potrzebne , kolejne wydawanie pieneidzy na cos co daje tylko chat prosze cie ... Zgodnosc: NIE
Dużo kombinowania, mało pożytecznych rzeczy. Np. Jakbyś chciała np. zresetować takowy TAG? Na nie. Pierwsze trzeba poprawić pożyteczne rzeczy (landy) a potem kombinować.
Na survival by to raczej nie pasowalo bo i tak juz sa tagi klanow i troche slabo by to wygladalo "[6969] [SKLEJ] [( ͡° ͜ʖ ͡°)] Wary" Ale na Creative moglo by byc
Hmm.. ciekawe ale czy sojusze nie wystarczą?, ale dobra moja opinia: Przydałoby śie takie coś trzeba zapytać innych bo to nie 2,3,4 osoby tworza comunity, AKTUALNIE Jestem za TAK tylko chciałbym żeby nie było za 20ac tylko 100+ bo 20c to nic. Dzieki Za wysłuchanie I pa! ~Piękno jest ulotne, I dlatego jest piękne
Cześć, tu BrZ, Znamy się z przed 4lat i teraz na nowo się zapoznaliśmy, Chciałbym aby takie coś zostało wprowadzone, innowacja serwera się przyda. Jestem na TAK
Na NIE. Pomysł jes dobry, ale powodowało to mega zaśmiecanie czatu. Nie dość, że są tagi clanów, lub ktoś ma długi nick, byłby po chwili wylew Stefana, bo nie umie pomniejszyć czatu. A po za tym lepiej, żeby naprawili błedy lub naprawili landy Pozdrawiam KoKa
W sumie pomysł fajny,tylko właśnie żeby był na OCV,bo na survival to będzie mega syf przed nickiem.Jestem na TAK