Hej, tu Angelkiler, Chłopak który na pozór oczekiwaniom wydawał się spokojnym życzliwym i milym graczem, jednak przez ostatnie 2-3 dni się to diametralnie zmieniło. Było to Spowodowane Natłokiem wyzywaniem Gracza Jniziolla Inexa Kyojina i kilku innych ludzi Oskarżanie mnie o cheatowanie, Oraz dużymi problemami rodzinnymi, natłokiem spraw których nie mogę ogarnąć oraz tym że 1 osoby już nigdy nie ujrze na oczy... Przepraszam za to. Chciałbym aby szczególnie jnizioll ineks kyojin i kilku innych ludzi którzy mnie wyzywali to przeczytali. Przepraszam Was za to ze pisałem "ez" "frix" "masz coś z mózgiem" , cos w tym stylu Obiecuje poprawę, dla wielu osób straciłem respekt, ale chciałbym to odbudować, Dziękuje V_A_P_E_R za słowo otuchy oraz Void'owi za bardzo szczera i dobrą rozmowe Chce aby większość graczy to przeczytała żęby Ci nowi nie uważali mnie za chamskiego gracza Chce się zmienić i Obiecuje poprawe. Jeśli kogoś uraziłem to naprawdę przepraszam tą osobę, i proszę o nie komentowanie w stylu "andzela przeprasza" Bo nie jestem dziewczyna tylko chłopakiem i proszę o mówienie do mnie pełnym nikiem lub po prostu Andzeł, nie chce być utożsamiany z dziewczyna/cheaterem. Dzięki za wysłuchanie mnie jeśli masz jakieś Pytania pisz, chętnie odpowiem. Żałuje swojego zachowania. Cześć i, pa! ~Piękno jest ulotne, I dlatego Jest Piękne~
Proszę o szczere komentarze opinie i jeśli nie znasz sytuacji lub nie znasz jej powagi to proszę Nie "Doceniaj Jej" oraz nie pisz kom, zostaw to dla siebie
IksDee, nadal Cię ponosi. I nie pisz Podania, plz. Po ostatnich wybuchach kilkudniowych - nie pisz, serio. Napisz jak już za parę miesięcy, 3-5. Pozdrawiam.
Yhm Wybchy? Serio nikogo nie wyzywalem tylko pisalem frix ez albo spadaj jak mnie wyzywali od andzeli pamietasz jak cie kapiwegiel wyzywal i td tr sie cxujesz jak ja a co do podania nie moge napisać? Czemu lol, napisalem w tym temacie dlaczego tak sie stało nie będe tobie pisał takich rzeczy bo ci nie ufam Void wie dlaczego Wkacu ile mozna wytrzymac ciagle wyzywanie, tak jak ja reagowalem na wyzywanie innych przez kogoś to tu nikt mi nie pomogl oprocz sennakaisa <3, po wiecej info mozemy ts/serwer Crytal ^°^
Crytal, weź przestań. Są gorsze osoby, których nie będę wytykać palcem, bo tak nieładnie. xxxxxxxxx Cieszę się, że postanowiłeś "zakopać" te humory i być miłym, porządnym Graczem . Mam nadzieję, że będzie to trwało jak najdłużej. Życzę wytrwałości!! A to w Hydepark nie powinno być?
Serio, Angel. Ja Cię lubię, nic prawie do Ciebie nie mam. Tylko proszę, nie pisz głupot na Forum, wszystiego się dowiedz i przemyśl dokładnie co chcesz napisać. Pozdrawiam serdecznie. [
Crytal, to nie jest fajne jak ktoś cie wyzywa, chyba dokładnie o tym wiesz jak się wtedy czuje i co robi psychika i wiesz dlaczego dostalas bana, ja nie wyzywałem jak ty, po prostu wybuchłem bo miałem dość pisałem żeby nie mówili tak oni mnie nie słuchali
@AngelKiller A co powiesz na to? <19:59:46> "AngelKiller": Uuu mam killaure ciekawe <20:00:11> "AngelKiller": Noo hahaha <20:00:14> "AngelKiller": Nie mam killaury <20:00:14> "AngelKiller": macro <20:00:16> "AngelKiller": ale okej <20:00:18> "AngelKiller": Three gej <20:00:24> "AngelKiller": sanna przechowasz eq? <20:00:39> "AngelKiller": Lol <20:00:45> "AngelKiller": nie mam aury <20:00:47> "AngelKiller": j**any three <20:00:49> "AngelKiller": sie uwzial na mnie https://prnt.sc/kjvpaj