Hej, moja wspaniałomyślna koleżanka podsunęła mi pomysł! ( xMayqax ) Sądzimy, że fajnym pomysłem byłoby, gdyby Graczom nie podczas wpisania /tpa [nick], tylko jak się już zaakceptuje tp - wtedy pobiera się te 10ac. Pozdrawiam
Coś za dużo propozycji jak na dzień, ALE wtedy takie typki bez AC mogliby spamować teleportem bez kosztów
Cóz, prawda czasami jest tak że tepniemy do kogoś a on po złosnie nie zaakceptuje albo po prostu "musi gdzieś dojść" a jak dojdzie to "teleportacja jest przedawnione" Jest to dobre ale i nie dlaczego? bo oducza tepania do random ludzi/ lub po prostu do człowieka którego nie masz potwierdzenia ze tpacceptuje mi to by pasowało aby tak było ale np. aby było inaczej, Jak się wpisuje /tpa <nick> to pobiera 5ac a po tym jak zaakceptuje to kolejne 5ac suma summarum wychodzi na to samo, Bo to survival, powinno się płacic za bledy chce aby użyli moja propozycje lub ją czesciowo zmodyfikowac i uzyć ,Czyli *powtarzam* piszesz /tpa angelkiller pobiera ci 5ac angelkiller akceptuje pobiera ci 5ac i tepa cie do graczy. Osobiscie jestem na tak tylko tak jak pisałem chciałbym aby było to jak na górze. JESTEM NA TAK ~Piękno jest ulotne, i dlatego jest piękne~