MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Turniej PvP , licytacja.

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika VoiD~, 21 Sierpień 2018.

1. VoiD~

VoiD~ Użytkownik

Docenione treści:
    21
    FINALNA WERSJA EVENTU
    Start turnieju PVP: Sobota 25.08, godzina 14:00* EVENT PVP ZAKOŃCZONY ADEKWATNIE DO MIEJSC : Boho678 , Myszaty , kapiwęgiel
    Start licytacji: godzina 19/20.

*Jeśli walki będą trwały zbyt długo faza półfinałów oraz finał odbędą się w niedziele, (godzina do ustalenia)

Przebieg turnieju
    Zapisy będą się odbywać przez cały piątek 24.08 na serwerze survival od godziny 10:00, liczba miejsc jest ograniczona do 16 osób (zostanie to zmienione do 8 w wypadku drastycznego braku chętnych). Po uzyskaniu pełnej listy zostanie ona przedstawiona na forum w tym wątku. W wybranym przez siebie ekwipunku czekasz na swoją kolej, lokacja dowolna ( ewentualne dodatkowe boosty z beaconów z twojej działki nie dyskredytują w żadnym stopniu). Następnie zostaniesz przeteleportowany na właściwą arenę. W razie wygranej przechodzisz do następnego etapu, adekwatnie przegrana oznacza eliminację - logiczne. Następnie kiedy CT zejdzie wytepujesz się z lokacji i czekasz na swoją kolej.
    Zasady
    • Dobór setów/eq/broni/potek - pełna dowolność.
    • Perły są dozwolone.
    • Użycie owocu referenu jest równoznaczne z walkowerem dla przeciwnika - najlepiej nie przynoście ich wcale :)
    • Nie ustawiamy /sethome
    • Zapisujesz się oraz uczestniczysz na własną odpowiedzialność, nie odpowiadam za twoje przedmioty, które stracisz.
    Zasady licytacji
    Jako, że jest to minievent po części uzupełniający turniej będzie on znacznie krótszy. Kolejno będą przeze mnie podawane przedmioty wraz z ceną wywoławczą. Na czacie piszemy swoją propozycję ceny (minimalna przebitka wynosi 10% poprzedniej tak więc dla przykładu: oferta 1000ac - minimalna 1100ac). Jeśli nikt nie przebije twojej ceny w - przypuśćmy- pół minuty licytacja danego przedmiotu zostaje zakończona. Poprzez komendę /pay <nick> <amount> przelewasz swoje ac do mnie, a ja wręczam ci przedmiot. (przykładowo wylicytowałeś przedmiot X , nikt nie przebija twojej ceny, piszę do ciebie na /msg ,że wygrałeś/aś daną licytację , wpisujesz /pay VoiD 1000, po otrzymaniu twoich ac teleportuję cię do siebie i wyrzucam przedmiot).

Zapraszam do uczestnictwa :)!

Aktualna lista > 8/8 < :
    kapiwęgiel
    Sannakaisa
    Kawai_Shadow
    KalakPL
    Crytal
    Boho678
    _Quake_
    Myszaty/ Kaps3l <- Zależne od dostępności graczy

Aktualna tabela:

Wygenerowane liczby (jakby ktoś miał jakieś "ale" ,że ustawione ;^) )

• Lubię To Lubię To x 4
    • Użyteczne Użyteczne x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    #1 VoiD~, 21 Sierpień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 25 Sierpień 2018
    Reklama
  2. RealNegatiVver322

RealNegatiVver322 Użytkownik

Docenione treści:
    54
    Mozna wbijac na niewidce ?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Jak zrobicie jakąś porządną arenę, a nie takie gówno jak właściciel to ja chętnie w takim turnieju wezmę udział. Myślę, że serwerowy frix Carlag też.

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  4. VoiD~

VoiD~ Użytkownik

Docenione treści:
    21
    Jak na ten moment arena wizualnie nie przedstawia się jako zbyt piękny obiekt, ale jest bez żadnych udziwnień typu lawa, pajęczyny itd. Czysta, dość duża przestrzeń. Także bazujecie na skillu, nie szczęściu ;)

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  5. Makashie

Makashie Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Mogę zaoferować mikstury dla każdego z uczestników np. Regeneracja. Siłka. Oraz chciałbym zgłosić, żeby każdy z uczestników miał ograniczoną ilość setów i jabłek. I , żeby to było sprawdzane ;P

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista

Poleć tę stronę