Witam, Postanowiłam napisać tą propozycję która dotyczy expiarki. Widziałam, że pełno osób irytowało powiadomienie które się dostaje podczas zabijania mobów w expiarce, a dokładniej jeżeli ktoś nie wie o co mi chodzi tu jest przykładowy screenshot: https://imgur.com/a/McpZ7Nq / Tak, chodzi mi o powiadomienie "Hey! Sorry, but you can't pick up items here.". Napisałam tą propozycję, ponieważ byłam zaintrygowana, czy było by to możliwe usunięcie tego powiadomienia. Rozumiem, jeżeli nie irytuje to nie których osób, lecz z moich obserwacji nie wielka, lecz też nie mała liczba osób nie była zadowolona. Pozdrawiam, Rei
Ogólnie ta komenda jest bezsensu, i powinna być, lecz w małych ilościach. Czasem na serwerze powinno pisać, że na EXPIARCE, nie można zbierać itemów tylko wbijać poziom. Jestem na TAK Ponieważ to jest niepotrzebny spam. Pozdrawiam Black
To chyba nie ma uzupelniac tylko zmienic w pluginie z akt notki "Hey Sorry but you can't pick up items here" na "" lub usunac wogóle wiadomość dla sobrego technika i wtajemniczonego pana/pani w świat pluginów to bedzie drobnostka.