Witam, oto moje informacje: Dokładny nick w grze: MrQuequey Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Hmm... Myślę, że około godziny dziennie w tygodniu oraz dwie - trzy w weekendy. Ile masz lat: 15 (blisko do 16 ^^) Jak długo grasz w minecraft: Uuuu jakoś od 5 klasy, czyli 4 lata, może 5. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Od niedawna (max. 2 tygodnie), ale bardzo mi się ten serwer spodobał. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem Administratorem na dwóch serwerach, Technikiem na jednym, Moderatorem na dwóch oraz Właścicielem (drugim) na serwerze, który wygasł jakiś czas temu. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): CzatModerator ma dostęp do komendy /kick <nick>. Tylko to jest wymienione na stronie Dlaczego ty: Jestem przyjazny, ale konsekwentny, piszę z poprawnością gramatyczną, ortograficzną, językową, często też interpunkcyjną. Rozsądnie podejmuję decyzje, uprzednio zastanowiwszy się nad wszystkimi możliwymi skutkami. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mateusz, mam 15 lat, mieszkam w Dziewulach, to mała wioska położona ok. 100 km na wschód od Warszawy. Lubię muzykę, zajmuję się DJ'ką na małych dyskotekach. Gram na perkusji i oczywiście na komputerze. Od MineCraft'a jestem wręcz uzależniony. Lubię język angielski, uczę się go w prywatnej szkole już 5 lat, za rok wyrabiam certyfikat podstawowy (FCE). Uczę się całkiem dobrze, o czym świadczą świadectwa z biało-czerwonymi paskami przynoszone co roku. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Niedawno dopatrzyłem się literówki w pluginie DeathMessage (chyba tak się nazywał), jednak już ją zgłosiłem i została poprawiona. Poza tym, na forum w wątku "Regulamin serwera mc.craftapple.pl" w punkcie nr 6 niekorzyść powinno być łącznie napisane. (Akurat na tym byłem ) Czy czytałeś/aś regulamin: Oczywiście, że czytałem. Gdzie jest regulamin: Na forum w dziale "Regulaminy", czyli o tu: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 (regulamin serwera) a tu regulamin forum: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1200 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: Odnośnik do tej podstrony znajduje się na górze strony głównej craftapple.pl (jest to odnośnik do wątku na forum - http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410). Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator ma za zadanie pilnować kultury i ogólnego porządku na czacie, a także pomagać graczom w używaniu pluginów. Serdecznie pozdrawiam Ekipę, jak również użytkowników. Pozdrawiam, MrQuequey
@N9q Hahaha, przepraszam, ale gdzie tu widzisz błędy? [hr] @popek713 Gram mało, ale późno, czyli wtedy, gdy rzadko który CzatMod jest online.
Hahaha, przepraszam, ale to Twoje błędy: Moderator ma dostęp do komendy /kick <nick>. Tylko to jest wymienione na stronie (eeeeeeee no chyba nie????) Uuuu jakoś od 5 klasy, czyli 4 lata, może 5. (minecraft ma ok. 4 lata) Od MineCraft'a jestem wręcz uzależniony (To brzmi niepokojąco ) Czy znasz jakieś błędy/bugi NA SERWERZE?: Niedawno dopatrzyłem się literówki w pluginie DeathMessage (chyba tak się nazywał), jednak już ją zgłosiłem i została poprawiona. Poza tym, NA FORUM w wątku "Regulamin serwera mc.craftapple.pl" w punkcie nr 6 niekorzyść powinno być łącznie napisane. (Akurat na tym byłem ) (Bugów jest 15-20 a Ty zauważyłeś literówkę? ;_; ) Sory ale nie chce mi się dalej wymieniać...
@N9q 1. Odpowiedź masz w załączniku, kawałek SS'a, przyjrzyj się. 2. "Minecraft po raz pierwszy został udostępniony publicznie 17 maja 2009 roku." - jest to cytat z artykułu o Minecraf'cie z Wikipedii. 3. Bugów osobiście nie zauważyłem, może dla tego, że krótko gram. A literówka mi się rzuciła w oczy akurat jak pisałem podanie. Coś jeszcze? Pozdrawiam.