1.Nick z gry:kacperhabdas 2.Data otrzymania bana:26.8.2018 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Skin 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: mój skin nie miał przypominać hitlera ale przez większość osób został on tak zinterpretowany więc gdy mnie wyrzucono dwa razy z serwera zmieniłem ten skin niestety jak na każdym innym serwerze został on zmieniony na tym nadal go miałem więc gdy napisała do mnie moderatorka z odpowiedzią żebym wyszedł i poczekał 12h to dostałem bana na 3 dni! Wyszedłbym na spokojnie i wrócił za te 12h ale moderator V_A_P_E_R juz dał mi bana ;(
Witaj, Prosiłem Cię 2 razy na Czacie głównym oraz 2 razy poprzez wyrzuceniem z Serwera o zmianę Skina. Mimo próśb dalej szczęśliwie biegałeś sobie na tym skinie PO SPAWNIE. Nic nie wspominałeś, iż zmieniłeś skin. Zatem jeśli wiedziałeś, że nie jesteś mile widziany na Serwerze w tym Skinie a dalej postanowiłeś sobie w Nim biegać po spawnie wśród Graczy, którym rzucałeś się w oczy to uważam, iż 3 dni przerwy będą wystarczające, aby Skin uległ stu procentowej zmianie. Prośba odrzucona.