Dokładny nick w grze:_MasterCraft_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 3-6h. Ile masz lat:17. Jak długo grasz w minecraft:Około 4 lat. Jak długo grasz na serwerze craftapple:8 miesięcy ( z 1,5 miesięczną przerwą). Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Tak. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick nick powód (wyrzuca gracza z gry) Dlaczego ty:Lubie pomagać innym, staram udzielać się na forum, siedzę na serwerze w godzinach porannych i widzę że ludzie spamują itp. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem pomocny, interesuję się Informatyką, lubię grać w piłkę nożną.Gram w Minecraft. Pochodzę z Wielkopolski, staram się być pracowity Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModeratorilnowanie czatu, informowanie Administracji o reklamach/obrazach w postaci ScreenShootow. Zgłaszanie problemów Administracji itp. Liczę o sprawiedliwe rozpatrzenie mojego podania.
Jestem na tak.Ładne ,przejrzyste podanie._MasterCraft_ to ogarnięty gracz ,znam go na serwerze.Gadałem z nim nie jeden raz na skype. Według mnie zasługuje na range ChatModerator.
Podanie przeciętne, aczkolwiek bardziej po stronie pozytywnej. Drobne błędy. Nie wiedziałam, że kick ma aż taką siłę rażenia, że wyrzuca gracza z gry. A ja zawsze myślałam że z serwera ;P Ogólnie odpowiedni wiek, godziny pracy z minecraftem. Definitywnie na Tak, życzę powodzenia.