MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] /give [nick]

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Crytal, 29 Sierpień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Hej, przychodzę do Was z propozycją, żeby na Survivalu dodac komendę /give [nick].

Przykład 1:
    - Chcemy coś komuś dac, idziemy na /spawn. Dajemy item. Jakiś normik go kradnie i cieszy ryja.

Przykład 2:
    - Chcemy coś komuś dac, idziemy na /warp wymieniarki. Ale co zrobic? Jakiś typ z kolegą siedzą i zajmują przez pół dnia wymieniarki, co zrobic?

Przykład 3:
    -Chcemy coś komuś dac skoro dwa poprzednie sposoby nie zadziałały na /ah za 0ac. Jakiś skąpiec patrzy - omg! Item za darmo! Wezmę sobie. - Wziął z /ah za 0ac, a Adam jest poddenerwowany i robi dramę na chatcie.

Poprawna odpowiedź:
    -Stoimy sobie na spawn gdziekolwiek i Zosia123 daje jabłko życia Adam321 komendą /give Adam321
    I żaden normik go nie weźmie.

Pozdrawiam, piszcie co sądzicie pod spodem.

• Nie zgadzam się x 3
    • Zgadzam Się x 2
    • Burak x 2
    • Zabawne x 1
    • Kreatywny x 1
    • Lista
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    A od czego jest /ah? XDD (tak wiem że chcesz zaoszczędzić podatek)

3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Propozycja się nazywa "/give" Czyli "daj/podaj". Czyli dajesz coś nie na /ah, bo /ah to sklepik za AC, a komenda dla Graczy, które chcą uniknąc zabrania itemu z /ah za 0ac i którzy chcą za darmo dany item od kogoś.

Ludzie, czytajcie moje propozycje do końca, a nie powierzchownie.

• Pomocny Pomocny x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Tylko nie ta komenda...
    Już można sobie wyobrazić gdyby ją wprowadzili. Grasz sobie spokojnie a tu jakiś troll postanowił sobie porobić jaja i ładuje Ci cały czas np. dirt czy to łódki do EQ bez Twojej zgody.

Dla potrzeb wymian specjalnie jest przygotowane do tego miejsce pod /warp wymieniarki.
    Chodzę tam często i natrafiłem na kilka sytacji, iż ktoś był w środku. Wiem jak to jest się targować i niekiedy Graczom schodzi troszkę czasu na tym, więc zdarza się iż siedzą tam kilka minut.

Jeśli zależy Wam naprawdę na czasie to teren spawnu jest taki OGROMNY, iż na pewno znajdzie się idealne miejsce to tej wymiany. Zawsze również można skorzystać z /ah.

Pozostawmy Survival Survivalem! Po co wprowadzać niepotrzebne udogodnienia jeśli bez Nich da się to zrobić co mamy w planach.
    Jestem na NIE.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 8
    • Lubię To Lubię To x 3
    • Lista
  5. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Tak jak już V_A_P_E_R słusznie zauważył od bezpiecznych wymian na terenie zamku jest /warp wymieniarki.
    Wątpię, aby wymiany wartościowych przedmiotów miały miejsce w samym sercu spawna.

Dzięki za propozycję, ale taka możliwość jest zbędna.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę