1. Nick z gry: ThunderBuddys 2. Data otrzymania bana: 30.03.2018 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: CheatyPvP 4. Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciałbym otrzymać UB, ponieważ nie gram już od kilku miesięcy na cheatach. I tak teraz nie ma żadnych bitew na arenie, a ja bardziej buduję niż spędzam czas na PvP, więc chciałbym wrócić do starego konta.
Zapewne wszyscy/duża większość graczy się zgodzi z moim zdaniem, że @Sinmiedo już się ogarnął pod względem używania niedozwolonych modyfikacji ułatwiających grę. Moim zdaniem powinniśmy dać mu szansę. Na TAK!
Żadnych cheatów nie można usprawiedliwić. Jeśli bardzo Ci zależy na starym koncie, kup na stronie CraftApple Unbana. Rozumiem, że każdy człowiek popełnia błędy, ale. Napisałeś sam, że od czasu do czasu, spędzasz czas na arenie. My gracze nie chcemy kogoś, co gra na niedozwolonym programie. Jeśli naprawdę się poprawiłeś pod względem cheatów. To mogę być na TAK Ale w tej chwili jestem na Neutral Pozdrawiam Black
Tyle razy obiecywałeś że nie będziesz cheatował , a tak naprawdę zawsze to praktycznie łamałeś. Uważam , że nie zasługujesz na UB , bo pewnie za jakieś 2 miesiące , jak Carlag ci wbije na chatę albo będziesz miał z nim 1vs1 , będziesz próbował używać Cheatów. Na NIE NIEpozdrawiam
Twoją sytuasytuację możemy porównać trochę do sytuacji Crytal. Mówisz, że czegoś nie, będziesz już robił, a dalej czynisz to samo. Nasza droga Crytal czyni podobnie. Moim zdaniem tym razem powinieneś zostać potraktowany tak jak ona i twój UB powinien być odrzucony. Oczywiście zawsze możesz ukraść mamie karte i kupić sobie UB w sklepie, ale to już twoja sprawa. Jestem na NIE.
Generalnie udajesz bardzo porządnego człowieka, a wszyscy chyba wiedzą jaki jesteś. Nie zapowiada się na zmianę, więc nie powinieneś dostawać UB
Cześć! Co prawda nie grałam wtedy, gdy używałeś niedozwolonych wspomagaczy gry. Jednakże po długich godzinach rozgrywki z tobą wydaje mi się ,że nie będziesz ich już używał. Mogę śmiało powiedzieć ,że z mojej perspektywy zasługujesz na UB. Jestem na Tak! Ps. Mam nadzieję ,że się nie mylę.