Nic nie zostało naprawione. Część Użytkowników nie ma działek , reszta nie ma domków. Poszkodowani są też na spawn , bo tam też dużo działek zostało usuniętych. Gracze z Sojuszami tacy jak ja valkar , kyojin , czy thundermouse nie mają starych punktów sojuszu , są one przynajmniej z 1000 obniżeniem , Graczy nie ma na /sojusz info Gucci , są tylko widoczni na chacie. Nie wiem czy to początek końca , ale zadajmy sobie pytanie ,, Poco włączacie serwa? '' Jak nic nie zostało naprawione? Moglibyście chociaż sprawdzić czy coś sie zrobiło czy nie
Nikomu nic się robić nie chce, ponieważ nie ma z tego dochodu. Ludzie odchodzą z braku czasu, oraz z co raz większej liczby bug'ów. (Patrz. CV) Co prawda, nie wiem ile w tym prawdy, ponieważ od Lipca mnie na serwerze nie było. Sam mam wrażenie, że ten serwer czeka los tego serwera na S. Nie pozdrawiam.
Ten wątek to pytanie, czemu serwer został włączony mimo błędów, nie miejsce na wasze nędzne, bezsensowne w danym kontekście plucie na siebie nawzajem. Moduł "Rozmowy", znany też jako "PW", zaprasza.
Koniec tematu. Każdy wie, a zwłaszcza wyższa Administracja, że serwer jest trochę naruszony. Wasze komentarze nic nie zdziałają, jedynie spowodują, że odejdzie większość Graczy. Tutaj macie wątek: https://craftapple.pl/forum/threads/przerwa-techniczna-09-09-2018r.13435/#post-89047 Komentując ten wątek nic nie zmienicie. Pozdrawiam.
Jeżeli przywrócenie kopii nie pomogło to nie wiemy co się stało, nie mam magicznej różdżki harry'ego pottera i nie rzucę zaklęcia naprawiającego.