MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Sprosny_Ninja

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Sprosny_Ninja, 16 Wrzesień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sprosny_Ninja

Sprosny_Ninja Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Sprosny_Ninja
    2.Data otrzymania bana: niedziela ,16 września 2018 około 15.30
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód : x-ray . Bana otrzymałem gdy wykopywałem się w górę z kopalni i dostałem .
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ jestem nie winny i mi smutno .

Reklama
  2. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Masz jakieś dowody? Nie sądze aby nowez cie zbanowala za :

+ Dostajesz bana 2raz (za x-raya) Świadczy o tym "Recedywa" Czyli ponowonie robisz coś zakazanego.

Nie sądze aby nowez ci nawet skróciła tego bana bo napisałeś 2 słowa i liczysz za ub. To Nie tak działa może przyznaj się ze używasz i zalujesz to może wtedy? Yhm…

Ps. Czasami warto się do czegoś przyznać niż pisać bzdury.

Nie udziele swojej odpowiedzi na nie/tak/neutral bo chyba wynik tego unbana znamy, zostawiam ci to nowez do ocenienia :)

3. OldNightmare

OldNightmare Alone in the dark
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    197
    Witaj

Oglądałem Cie przez jakieś 15min i widziałem jak latasz po losowym terenie patrząc tylko w dół + dziwnym trafem zawsze jak się wkopałeś to miałeś zaraz obok siebie diaxy a ta sytuacja o której opisałeś nie byłą jedyną gdzie robiłeś tak że akurat przy diaxach zaczynałeś kopać w dół/góre albo jakoś inaczej niż wcześniej poza tym jak Ninja_Yo napisał nie była to Twoja pierwsza kara więc tym bardziej przeciw UB jestem. Poza tym Twoja prośba mnie nie przekonała.

Btw Ninja_Yo następnym razem najpierw zobacz kto zbanował a potem wypowiadaj się pod UB bo to nie nowez zbanowała tylko ja.

Prośba odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę