1.Nick z gry: Sprosny_Ninja 2.Data otrzymania bana: niedziela ,16 września 2018 około 15.30 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód : x-ray . Bana otrzymałem gdy wykopywałem się w górę z kopalni i dostałem . 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ jestem nie winny i mi smutno .
Masz jakieś dowody? Nie sądze aby nowez cie zbanowala za : + Dostajesz bana 2raz (za x-raya) Świadczy o tym "Recedywa" Czyli ponowonie robisz coś zakazanego. Nie sądze aby nowez ci nawet skróciła tego bana bo napisałeś 2 słowa i liczysz za ub. To Nie tak działa może przyznaj się ze używasz i zalujesz to może wtedy? Yhm… Ps. Czasami warto się do czegoś przyznać niż pisać bzdury. Nie udziele swojej odpowiedzi na nie/tak/neutral bo chyba wynik tego unbana znamy, zostawiam ci to nowez do ocenienia
Witaj Oglądałem Cie przez jakieś 15min i widziałem jak latasz po losowym terenie patrząc tylko w dół + dziwnym trafem zawsze jak się wkopałeś to miałeś zaraz obok siebie diaxy a ta sytuacja o której opisałeś nie byłą jedyną gdzie robiłeś tak że akurat przy diaxach zaczynałeś kopać w dół/góre albo jakoś inaczej niż wcześniej poza tym jak Ninja_Yo napisał nie była to Twoja pierwsza kara więc tym bardziej przeciw UB jestem. Poza tym Twoja prośba mnie nie przekonała. Btw Ninja_Yo następnym razem najpierw zobacz kto zbanował a potem wypowiadaj się pod UB bo to nie nowez zbanowała tylko ja. Prośba odrzucona.