Cześć, przychodzę do Was z propozycją. Męczy Was zapewne ciągłe wpisywanie /hub /lobby i wtedy dopiero wybór kompasem trybu, na który zamiar mamy wejść. Komendami typu: /ocv (OpenCreative), /sv (Survival) i /vanilla (Vanilla) wbijemy na tryb na ten jaki chcemy. Taki szybki teleport, dzięki któremu na tryby, które chcielibyśmy szybko się dostać ułatwiłoby to rozgrywkę i oszczędziło te paręnaście sekund. Niby nic, ale jest to moim zdaniem przydatne. Pozdrawiam.
Ojeju, normalnie tym graczom korona z głowy spadnie jak wpiszą komende /lobby i przełączą się kompasem na inny tryb.
Ojeju, mógłbyś wyrażać swoje zdanie w sposób asertywny, a nie wszystko hejtować, tylko uzasadniać twoje wypowiedzi.
Myślę, że moja opinia zostanie wyrażona w sposób asertywny i nie zostanie dodana żadna wiadomość pod tym postem kierowana do mojej osoby, dziękuję Crytal. Wygląda to trochę abyś pisała te propozycje na siłę, tylko by coś napisać. I tak większość graczy będzie używała komendy /lobby bo tak są przyzwyczajeni. Moim zdaniem propozycja beznadziejna, bo te nic nie doda do mojego życia, no chyba, że szybciej podejde do enderchesta na survivalu.
Wiem skąd ten pomysł, bo też tam grałem i osobiście uważam że coś takiego by się przydało dla wygody.