1.Nick z gry: _Witek_ 2.Data otrzymania bana: ojj nwm to było gdzieś wrzesień/październik 2016. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Bana otrzymałem za ciągłe oszukiwanie graczy i administracji, regulamin 2.8, reklamy, recydywę. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: UB chciałbym dostać ponieważ tamten nick był moim najlepszym nickiem który wszędzie dobrze wspominam, a od tamtego czasu się zmieniłem, zacząłem jeździć jako opiekun na obozy dla dzieci itp. Mam spk życie i wgl dobrze się uczę tylko od dwóch lat coś się za mną ciągnie. Nwm czy coś po za nickiem bym zyskał, ponieważ od tamtego czasu straciłem działki na starym creative, oraz wszystko miało nową edycję, ale liczę na łaskę administracji, ponieważ jakbym się zastanowił to nigdy w swoim życiu nie miałem UB. Przepraszam z tego miejsca ThreeEyedMaster, z którym walczyłrm od tamtego czasu, oraz administrację, którą szantażowałem na supporcie. Wiem że dla wielu osób nie ma dla mnie powrotu, bo mnie znali, ale życie jest jedno i warto dążyć do celu, ponieważ wtedy łatwiej coś osiągnąć. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanego roku szkolnego. Witold
XD Oni bardziej się z tego śmieli Ogólnie poza paroma drobnostkami, które się wkradły i ciężko byłoby przymrużyć na nie oko myślę, że zasługujesz na ostatnią szansę. No dwa lata to spora ilość czasu, ale jednak każdy pamięta Twoje wybryki na Forum jak i w grze. Ja jestem zdania, że każdy może się zmienić (No, prawie każdy), a ty się do tych osób zaliczasz. Ale to w końcu nie ode mnie zależy czy dostaniesz UB, więc musisz poczekać na decyzję Administratora, który Cię zbanował, chyba, że już ta osoba w Adm/Ekipie nie jest no to decyzja należy do innych członków Administracji
>> craftapple.pl/sklep << Kupisz ub, i po sprawie <3 A za szantażowanie graczy i oszukiwanie administracji to chyba nie dostaniesz ub :*
Dla Ciebie jedyną możliwością usunięcia kary wiecznego bana jest zakup UB w Sklepie CraftApple Prośba odrzucona.