Imię: Maciej Dokładny nick w grze: SniQerss Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: zależy od dnia ale około 3/4 h dziennie Data urodzenia: 10.12.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 23.09.2013 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 19.09.2018 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym żeby serwer tętnił życiem , żeby codziennie na serwerze było dużo graczy , częste eventy , a tak myślę ,że serwer jest dobrze dopracowany ) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik może posługiwać się nadanymi przywilejami w przypadku niestosownego zachowania gracza. Komenda /kick [NICK] [powód] pozwala dosłownie "wykopać" gracza z serwera. Jest ona używana w przypadku braku poprawy zachowania gracza po upomnieniu. Następną używaną przez pomocnika w przypadku niestosownego zachowania gracza komendą jest /tempmute [NICK] [CZAS] [powód] - pozwala na tymczasowe wyciszenie gracza. Ostatnią komendą, którą może posługiwać się pomocnik jest /unmute [NICK]. Pozwala ona na zdjęcie z gracza kary wyciszenia. Jednym z obowiązków pomocnika jest częste sprawdzanie czatu. Jednocześnie jest to pomoc dla moderatorów serwera. Ważną rolą pomocnika jest zbieranie dowodów podczas karania danego gracza. Powinnością pomocnika jest być dyspozycyjnym, wykonywać różne dodatkowe aktywności wskazane m.in. przez ViceAdministratora lub Moderatora. Pomocnik powinien zgłaszać wszelkie usterki oraz problemy związane z serwerem do administracji wyższej. Wskazane częste uczestniczenie w życiu serwera i forum. Ostatnim, a zarazem najważniejszym obowiązkiem pomocnika jest pomoc graczom. Pomocnik powinien wykazywać się asertywnością oraz chęcią pomocy innym Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Zawsze moi marzeniem było mieć rangę wyższą niż gracz , ponadto lubię pomagać ludziom i mam z nimi dobry kontakt. Chciałbym też pomóc przy rozwoju serwera. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przeanalizowałbym całą sytuację i podjął odpowiednie korki aby załagodzić konflikt. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem osobą miłą , nie jestem toksyczny. Lubię pomagać innym , jeśli ktoś potrzebuje pomocy to zawsze staram się pomóc. Mam prawie 15 lat , chodzę do klasy 3 gimnazjum. Jestem z Wielkopolski , mieszkam niedaleko Poznania. Kocham piłkę ręczną , gram w tutejszym klubie. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się to , że można rozwinąć swoja wyobraźnię i miło spędzić czas grając ze znajomymi. Określ swoją dyspozycyjność: W dni szkolne: 3/4h dziennie (z wyjątkami) W weekendy: Max 6h Umotywowanie podania: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Jest to dla mnie ważne , ponieważ dzięki Minecraftowi mogę oderwać się od życia codziennego. Chciałbym łączyć przyjemne z pożytecznym grajać , jednocześnie pomagając potrzebującym graczom
Podanie brzydkie, za krótki staż na serwerze. Poza tym - brak wzoru: https://craftapple.pl/forum/forums/rekrutacja-na-pomocnika-ekipa.19/
Nie widziałem abyśpomagł. To masz Premium, przy okazji wesprzesz serwer. "korki" Chyba kroki, Nie doprawcowanie, + Rozwiń to np.: Krok 1: Mute.. Gościu... tu się nie dostaje od zawołania pomocnika postaraj się bardziej! Może z łaski swojej byś rozwinał to np.: Jak i z kim najlepiej się rozumiesz ? HALO to podanie o pomocnika a nie brudnopis gdzie można wszystko co ci w glowie siedzi napisac Na nie.Postaraj się -Aktywnosc -Pomocnosc(pomagaj na serwerze i td) -poświęc trochę więcej czasu. -Jeśli będziesz pisał kolejne rekru to napisze je dokładnie, "Korki", To ci powinno coś mówic. -Aktynowsc na forum 1 wiadomość? Weź człowieku się nie ośmieszaj dzięki i dowidzenia napisz rekru za 2-6 m bo raczej nie wypali za miesiąc >pozdrawiam NINDZA GO<
Sorka, ale jestem na stanowcze NIE, dlaczego? Może, dlatego iż skopiowałeś tekst od ShyPoudy np. "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik?" jest to przejrzyste, więc tego nie ukryjesz. Jest to widać, że pozmieniałeś podanie ShyPoudy, nawet "Umotywowanie podania" są tam słówka pozmieniane od jego podania. Podanie nie dopracowane, nie czytelne i napisane na szybko. Według mnie, osoba która kradnie pomysły innych nie powinna należeć do Ekipy.
Najważniejsze Wady: - Podanie jest zbyt krótkie. - Grasz na serwerze dopiero 3 dni. - Zarejestrowałeś się na forum tego samego dnia co na serwerze. - Podanie zostało napisane na szybko co widać po literówkach i błędach w pisowni. - Trochę za mało informacji podałeś o sobie. Jestem na NIE!!! Pograj przynajmniej miesiąc na serwerze, zacznij pomagać, pokaż nam że jesteś godny rangi "Pomocnik". Powodzenia następnym razem. Choć Cię nie znam, trzymam za Ciebie kciuki.
Podanie napisane nierzetelnie, rojące się od grafów ortograficznych; nie wynikają z niego żadne wybitne korzyści, które mógłbyś zaoferować serwerowi będąc w ekipie. Podpunkty słabo, niemalże znikomo rozwinięte z naciskiem w szczególności na ten z opisem własnej osoby. Mogłeś wykazać się w nim najbardziej, z racji pełnej dowolności, zakładając fakt że pozostałe podpunkty po części wymuszają pewną liniowość wypowiedzi. Podanie napisane jest nieschludnie, a jego zawartość sama w sobie je przekreśla; pozwolę sobie przytoczyć fragment "Wskazane częste uczestniczenie w życiu serwera i forum." - jest to jedna z głównych wytycznych po której można stwierdzić, czy osoba nadaje się na pomocnika. Jak sam zaznaczyłeś na serwerze grasz od 19 września, w dniu publikacji tej odpowiedzi mamy 23 września, więc wnioski nasuwają się same, ponadto szczerze wątpię że w tak krótkim okresie czasu byłeś w stanie przyswoić sobie całą wiedzę na temat pluginów czy możliwych interakcji dostępnych na serwerze, wchodzących w szablon obowiązkowych wymogów kompendium pomocnika. Z kwestii bardziej przyziemnych, nie widziałem żebyś komukolwiek pomagał na czacie w grze, nie posiadasz żadnych wypowiedź na forum poza swoim podaniem, oraz finalnie jak już wspomniałem wcześniej twój staż gry na serwerze jest zbyt krótki co podkreśla brak możliwości weryfikacji twojego stwierdzenia "ponadto lubię pomagać ludziom i mam z nimi dobry kontakt". Ponadto w moich oczach przejawiasz chęć realizacji tylko ze względu na korzyści - kolejny fragment - "Zawsze moi marzeniem było mieć rangę wyższą niż gracz" co jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że twoja wielkoduszna chęć niesienia pomocy graczom jest celem drugoplanowym, dodatkowo wyrażona tylko na przysłowiowym papierze. Długo by jeszcze wymienić, ale powyższe argumenty już wystarczająco zmysłowo nasuwają moją opinię co do twojej kandydatury. Jestem zdecydowanie na NIE. Doszukujesz się poparcia graczy? - zapracuj na nie. Nie pozdrawiam :^)
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.