MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] /ocv /sv /vanilla

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Crytal, 20 Wrzesień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Cześć, przychodzę do Was z propozycją.
    Męczy Was zapewne ciągłe wpisywanie /hub /lobby i wtedy dopiero wybór kompasem trybu, na który zamiar mamy wejść. Komendami typu: /ocv (OpenCreative), /sv (Survival) i /vanilla (Vanilla) wbijemy na tryb na ten jaki chcemy. Taki szybki teleport, dzięki któremu na tryby, które chcielibyśmy szybko się dostać ułatwiłoby to rozgrywkę i oszczędziło te paręnaście sekund. Niby nic, ale jest to moim zdaniem przydatne. Pozdrawiam. ;)

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Ojeju, normalnie tym graczom korona z głowy spadnie jak wpiszą komende /lobby i przełączą się kompasem na inny tryb.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Ojeju, mógłbyś wyrażać swoje zdanie w sposób asertywny, a nie wszystko hejtować, tylko uzasadniać twoje wypowiedzi.

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Myślę, że moja opinia zostanie wyrażona w sposób asertywny i nie zostanie dodana żadna wiadomość pod tym postem kierowana do mojej osoby, dziękuję Crytal.
    Wygląda to trochę abyś pisała te propozycje na siłę, tylko by coś napisać. I tak większość graczy będzie używała komendy /lobby bo tak są przyzwyczajeni. Moim zdaniem propozycja beznadziejna, bo te
    nic nie doda do mojego życia, no chyba, że szybciej podejde do enderchesta na survivalu.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  5. KrólWitek

KrólWitek Emeryt

Docenione treści:
    16
    Wiem skąd ten pomysł, bo też tam grałem i osobiście uważam że coś takiego by się przydało dla wygody.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę