Kazimierki to piękna rozbudowująca się wieś. W planach rozbudowy mamy jeszcze dużo budynków i miejsc w tym: Ratusz, pomniki, Rejon gospodarczy(Stalówka), kolej i wiele innych. Chcesz dołączyć do naszej fajnej gromady, napisz podanie! TO JEST REKRUTACJA DO WIOSKI NIE DO SOJUSZU!!! Na terenie całej wioski obowiązuje zakaz pvp z jego mieszkańcami lub sojusznikami każdego obywatela! Zakaz niszczenia mienia prywatnego oraz publicznego w tym: zakaz landowania i posiadania działek nie wchodzących w rozkład działek Kazimierek! Podporządkowanie się co do ustroju oraz budowanie ładnych budowli jest nakazane ! Wzór Podania: 1.Imię oraz główny Nick z gry Minecraft. 2.Wiek oraz kraj pochodzenia. 3.Czas rozpoczęcia gry w Minecraft oraz na serwerze. 4.Czy posiadasz rangę Premium na serwerze? 5.Czy będziesz stosował się do regulaminu Kazimierek oraz do Konstytucji? 6.Czy posiadasz Skype? (Jeżeli nie posiadasz Skype, a posiadasz Discord to też napisz) 7.Informacje ogólne: Czy umiesz budować? Chcesz wspomóc wioskę finansowo? Posiadasz umiejętność poprawnego mówienia oraz pisania? Kiedy jestes dostępny? Jak rozwiążesz konflikty w wiosce? Czy jestes sojusznikiem lub czy tolerujesz sojusz ZWZ? 8.Dlaczego ty miał byś zostać naszym mieszkańcem?
1. Imię oraz główny Nick z gry Minecraft. Jaaa...goda, SnowSGirlFun 2. Wiek oraz kraj pochodzenia. 13, JUGOSŁAWIA. 3. Czas rozpoczęcia gry w Minecraft oraz na serwerze. *szuka swojego podania* Na CA zaczęłam grać gdzieś tak w 2015 roku//sierpień 4. Czy posiadasz rangę Premium na serwerze? Niby mam 5. Czy będziesz stosował się do regulaminu Kazimierek oraz do Konstytucji? Muszę 6. Czy posiadasz Skype? (Jeżeli nie posiadasz Skype, a posiadasz Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! to też napisz) Po co mi? Nie mam. 7. Informacje ogólne: Czy umiesz budować? Częściowo Chcesz wspomóc wioskę finansowo? Mam ledwo 3k, proszę Cię Posiadasz umiejętność poprawnego mówienia oraz pisania? No ba gżegżółka Kiedy jestes dostępny? Zależy od dnia, pod wieczór i w obiad jestem najczęściej Jak rozwiążesz konflikty w wiosce? Tak jak nie-w-wiosce Czy jestes sojusznikiem lub czy tolerujesz sojusz ZWZ? Toleruję 8. Dlaczego ty miał byś zostać naszym mieszkańcem? Bo jeszcze nikogo tam nie masz // Jestem ogar
Wydajesz się spoko gościem :b no więc-> 1.Imię oraz główny Nick z gry Minecraft: Matiś/WORMISTRZ 2.Wiek oraz kraj pochodzenia. Rosja 3.Czas rozpoczęcia gry w Minecraft oraz na serwerze. 2k15/2k15 (Nie wiem po co ci ta informacja) 4.Czy posiadasz rangę Premium na serwerze? Nie widzę potrzeby zakupu tej rangi 5.Czy będziesz stosował się do regulaminu Kazimierek oraz do Konstytucji? Oczywiście 6.Czy posiadasz Skype? (Jeżeli nie posiadasz Skype, a posiadasz Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! to też napisz): Dla ciebie wszystko mój kochaniutki ❤ 7.Informacje ogólne: Czy umiesz budować? Zależy co, potrafię wybudować ładny zamek ale domki wychodzą mi takie sobie. Lubię ozdabiać teren :3 to mi wychodzi najlepiej. Chcesz wspomóc wioskę finansowo? Zobaczy się :b Posiadasz umiejętność poprawnego mówienia oraz pisania? XDDDDDDDDDD Kiedy jestes dostępny? Od piątku do soboty(19+) xD Na fb 24/7 Jak rozwiążesz konflikty w wiosce? Jak będą się bić to sam wbije z siekierą pozabijam wszystkich i powiem, że jak się nie poprawią swojego zachowania to będą dedać tak długo aż będą się kochać. A tak serio powiem aby się ogarneli, bo mogą zaraz wylecieć nie tylko na spawn ale i z sojuszu. Czy jestes sojusznikiem lub czy tolerujesz sojusz ZWZ? Napadam na nich co tydzień ale to bardziej z nudów, mam na nich wywalone. 8.Dlaczego ty miał byś zostać naszym mieszkańcem? Chciałbym zbudować wojsko i przyjmować ludzi do armi, wymyślić regulamin oraz różne procedury. Chciałbym aby każdy stoczył wojnę z samym sobą, a z dnia na dzień stawał się co raz lepszy. Chodź nie jestem mistrzem PvP, chętnie bym poduczył osoby, które nie klepią się za dobrze lub przybyli z 1.8. Dążył do tego by gracze w wiosce czuli się bezpiecznie. Więcej pomysłów przekaże jeśli mnie przyjmiesz jako mieszkańca:b Dzięki za przeczytanie.
Wait all. Wtf. Czytanie ze zrozumieniem to podstawa! Nigdzie w tekście niema zdania o sojuszu jakimś [jedynie pytanie o ZWZ]. Jeszcze ty Snows Jak cos to mieszka tam juz 7 osób i będzie zaraz 8 Xd. Odpowiedzi nie na temat nie będą sprawdzane ani brane pod uwagę!!!
Ninja_Yo , ja nie obraziłem się na cb czy cos więc nie ma przeszkód przed tym byś do nas dołączył Zrobiłeś słuszną decyzje robiąc na mnie skargę. Ban na 3 dni to nic wielkiego, poza tym ja nie gram dziś Xd a ni jutro
Spoko Rozumiem II dzięki za wyjaśnienia ale tak jak już mowilem zostałem przyjęty do ZWZ lecz valkar nadal nie wbija wiec to może się zmienić.
Ale jestes w ZWZ w sensie takim że masz prefix ? Jeżeli tak to zapraszamy do zamieszkania w wiosce, tylko jak chcesz to napisz podanie bo chcemy znać podstawowe informacje
WORMISTRZ to tak ogólnie mógłbym cb przyjąć ale kilka spraw do cb bym miał na skype lub czyms innym. Więc czm nie Kandydatura Zaakceptowana
SnowSGirlFun Więc tak. Całe podanie napisane w fajnym humorze+ Jestes spoko nawet+ Ogólnie chciałbym żebys wbijała do wioski min. 1 raz na tydzień[jak grasz oczywiście]. Jeżeli stosujesz się do tego pkt to daj "Zgadzam się" Pod tym postem. Ja jestem za tak mysle że burmistrz tez więc jak ja to mówie: czm nie Jeżeli to podanie było pisane dla beki to ta wiadomość jest :;niewidzialna;: Kandydatura Zaakceptowana
1.Imię oraz główny Nick z gry Minecraft. Dawid /CdChudes 2.Wiek oraz kraj pochodzenia. Mam 16 lat i pochodzę z Japonii 3.Czas rozpoczęcia gry w Minecraft oraz na serwerze ? W minecraft wersja 1.3 a na serwerze chyba 14 lipca 2018 roku. 4.Czy posiadasz rangę Premium na serwerze? Nie mam tej rangi. 5.Czy będziesz stosował się do regulaminu Kazimierek oraz do Konstytucji? Najpierw ją podaj ;p 6.Czy posiadasz Skype? (Jeżeli nie posiadasz Skype, a posiadasz Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! to też na) TAK tak 7.Informacje ogólne: Czy umiesz budować? Chcesz wspomóc wioskę finansowo? Posiadasz umiejętność poprawnego mówienia oraz pisania? Tak Kiedy jestes dostępny? 16-23 Jak rozwiążesz konflikty w wiosce? Według Konstytucji ( zgodnie z prawem) Czy jestes sojusznikiem lub czy tolerujesz sojusz ZWZ? NIE 8.Dlaczego ty miał byś zostać naszym mieszkańcem? Chce rozwijać swoje talenty w gronie tak wspaniałych osób. Wszystko co tu jest napisane jest kłamstwem ! Tak naprawdę chce was zniszczyć. Pozdro dla Karoliny, która napisała to podanie.
1.Imię oraz główny Nick z gry Minecraft. Aga/Crytal 2.Wiek oraz kraj pochodzenia. 17/Polska xD 3.Czas rozpoczęcia gry w Minecraft oraz na serwerze. 2k14 4.Czy posiadasz rangę Premium na serwerze? Tak 5.Czy będziesz stosował się do regulaminu Kazimierek oraz do Konstytucji? Jasne, że tak 6.Czy posiadasz Skype? (Jeżeli nie posiadasz Skype, a posiadasz Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! to też napisz) Tak, posiadam dc, skype, gg, fb. 7.Informacje ogólne: Czy umiesz budować? Tak. Chcesz wspomóc wioskę finansowo? Mogę, czemu nie? Posiadasz umiejętność poprawnego mówienia oraz pisania? Oczywiście, gadaliśmy dużo razy xd. Kiedy jestes dostępny? Codziennie Jak rozwiążesz konflikty w wiosce? Najpierw pogadam z obiema stronami, jak nie zadziała to pójdę do Ciebie z tym. Czy jestes sojusznikiem lub czy tolerujesz sojusz ZWZ? Ha TFU 8.Dlaczego ty miał byś zostać naszym mieszkańcem? Dobrze się ze mną gra (wiem to z tego, że gram z paroma fajnymi osóbkami, co to potwierdzają ), jestem uczciwa (Nie mam po co kraść, bo mam $), lubię współpracować z różnymi ludźmi, lubię poznawać bliżej nowe osoby, mogłabym wspomóc wieś finansowo/przynieś trochę surowców i głównie to.
Podanie pisała na moją prośbę KAROLINA do niej takie szczegóły! Więcej nie odpisze bo trochę już tych postów nabiłem. Coś dla ciekawskich https://scr.hu/A8nNva