MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Ninja_yo

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Ninja_Yo, 27 Wrzesień 2018.

Tagi:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    1.Nick z gry: Ninja_yo
    2.Data otrzymania bana: ok. 26/27.09.2018
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: 16.09 zrobiłem ss jak pewny gracz robi mi reklamę na msg ale przeprosil, po czym nie napisałem na niego skargi i po 10 dniach *WCZORAJ* dałem ss modowi/vice ss gdzie on reklamuje oraz on został zbanowany a ja dostałem ostrzeżenie i nowez napisala ze tym razem mi daruje ale następnym razem mam od razu do niej napisac lub innego członka ekipy i to zglosic. Po czym gralem ok. do 23 I dziś o 15 wbijam na serwer a tu ban "reg 4.3"
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Poniewasz lubie CA oraz chce tam grac tymbardziej ze "rozkręcam swój interes" Oraz to że nowez mi dala szanse wiec nie powinnem mieć bana okej rozumiem zlamalem regulamin ale można dac ostatnia szanse a ona mi ja dala. Jeśli jest szansa na unbana to proszę, albo chociaż skrócenie jego bo naprawdę lubie CA i ludzi tam grających. Nie w tajemniczonych proszę o niewypowiadanie się
    Dziekuje i jeszcze raz przepraszam za to

• Optymista Optymista x 3
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Z początku byłam skłonna darować Ci tego bana, ale niestety za bardzo kręcisz.
    Po pierwsze - nic takiego nie pisałam.
    Po drugie - pominąłeś fakt, że podzieliłeś się z E&A tym screenem tylko dlatego, że ten Gracz Ci podpadł, a wcześniej go zataiłeś z powodu waszych dobrych stosunków. Przyznałeś się do tego sam dopiero wtedy, gdy zapytałam kiedy został zrobiony ten screen bez widocznej daty.

Kara ma być dla Ciebie nauczką, więc ani jej nie anuluję ani nie skrócę. Zapamiętaj sobie też to, że jeżeli jeden z członków E&A Ci czegoś odmawia/zabrania/każe zrobić inaczej, to masz go posłuchać, a nie męczyć o to samo kolejną osobę.

Prośba odrzucona.

• Zgadzam Się x 2
    • Lubię To x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Przyjazny x 1
    • Użyteczne x 1
    • Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę