MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

I became one of those dank memes, funny, right?

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika ItzExplodd, 28 Wrzesień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Temat kłamie, do rzeczy -

Ostatnio na serwerze byłem prawdopodobnie w Lipcu, ale tylko i wyłącznie po to aby się skontaktować z pewną osobą.
    Jak ktoś już mógł zauważyć, na forum wchodzę z bardzo dziwną częstotliwością, t.j - Czasem 3 razy w dniu, a czasem raz na miesiąc, jeśli nie dłużej (Z grą na serwerze jest o wiele gorzej, można się zorientować czytając tekst u góry), więc pozostaje się tylko pożegnać (Dla ciekawych - nie, to nie jest kolejny post, w którym deklaruję się, że odejdę kiedy dwa dni później znów jestem aktywny. Tym razem raczej nie wrócę). Co do form kontaktu, wypiszę je na końcu tekstu. Zbytnio nie odbiegając od tematu - jedną z przyczyn odejścia było zaangażowanie w RP, które mnie z resztą przestało interesować. Kolejną przyczyną jest brak czasu: Jeśli ktoś ma ze mną kontakt, to doskonale wie, że jestem dostępny wyłącznie na telefonie (Muszę się zrywać z lekcji i biegnąć do kibla) z grą bywa różnie przez zajęcia takie jak - Aikido, Judo, Uczęszczanie na basen, Szkoła Muzyczna, Rysunek (Jednym z moich niecnych planów na przyszłość jest właśnie skończenie ASP, t.j Akademii Sztuk Pięknych), i wiele więcej których wymieniać nie będę, bo nie po to tu jestem. Oprócz tego, nie gram tak dużo jak wcześniej na serwerze z powodu mojego niezadowolenia z kierunku, w którym Administracja go prowadzi, ale o tym również później.

Na serwerze przeżyłem 3 lata, natomiast z przerwami i nie pod tą samą nazwą. Głównie bywałem na trybie Creative, obecnie OCv. Czasem survival mnie wciągnął, jednak nie na długo. W Latach 2015 - 16, mogłem zauważyć rozwijające się community serwera, różnorodne aktywności oferowane przez graczy (baseny, kluby taneczne etc.), różnych ludzi szukających "rodzin", bądź "żon". Obecnie nie można zauważyć chociażby typowego "Szukam dziewczyny, która chętna pisać 123", bądź "Szukam mamy i taty, jestem porzuconym dzieckiem :,( /msg", co naprawdę mnie smuci, bo jeszcze nie całe 2 lata temu tak bardzo się w to angażowałem. Bardzo mi jest smutno z powodu nieuniknionego upadku serwera, ale winić można jedynie osoby które się zbyt mało angażowały w sprawy serwerowe. (Przykład? Awaria Skinów, Luty 2018 - Początek końca CV, Awaria Marzec 2018, i wiele więcej.) Zagłębiać w tą tematyke się nie zamierzam, bo wiem że to się źle dla mnie skończy. Przejdźmy do osób, na którym mi zależało, bądź głowonogów, których szczerze nienawidziłem -

Christian - Dobry przyjaciel aka master meme na discordzie. Można z nim spędzić ciekawie czas oraz zawsze na nim polegać. (pls trash @k**lf****q)

Infernoing - Również dobry przyjaciel, ale różnie to bywało. Obecnie kontakt mam z nim nikły, praktycznie zerowy ale wspomnieć warto.

Wiktorowy - Wiesz, co umiem o tobie napisać, a czego nie. Może jeszcze się odezwę.

Boskije Spaghetti aka Pussy Destroyer / Royal_Steve - O rakach się nie zapomina (nie bij proszę), pls penis @Fantexa

Ashimoso - Irytujący **** bez honoru i poczucia wartości, szufladkuje jak nikt inny. **** emperor, mam nadzieję że już nigdy nie będę mieć z tobą styczności.

Peter_Kruk, Quan, David Sullivan - Nadal będę uważać swoją wersję za tą jedyną i prawdziwą, ponieważ każda inna to totalna hipokryzja. Pozdrawiam.

Wiele innych, których wymieniać mi się nie chce -

Emster (Naruto/Itaczi)
    Niezmazywalny
    Rapstak
    Julecka24
    MrShiginima
    Creative322
    ShadowHedgehog
    CharonGaming
    Polaczekk

..I wiele więcej ludzi (chociaż, śmiem powątpiewać), których nie chce mi się wymieniać ponieważ jestem leniem i cieniasem.

Formy kontaktu -

- Discord (Carl Poppa#1077)
    - Twitter (First thing first, napisz na PV kim jesteś.)
    - Instagram (Nie dla psa, nie podam)
    - Google+ (KarlFromBelgium)
    - Skype (Zdążyłem zapomnieć, żałuj że wcześniej nie spytałeś)
    - Forum serwera (Prywatne wiadomości etc.)
    - Teamspeak (Żart)
    - Steam (LegallyAExplode)
    - Rockstar Social Club (Również, LegallyAExplode)
    - UPlay (SuckMyDicktionary)
    - Konto Microsoft (Micro$oft)

I to by było na tyle.

Coś na drogę -

*Nabija kupę na patyk idąc przez zniszczone tory kolejowe na kompletnym wygwizdowiu jakim jest wieś na Północy Kanady. Po chwili patrzy na ciekawy krajobraz i bezdroża niespełnionych marzeń szarych ludzi, odwraca i kroczy własnym szlakiem.*

LegallyAExplode, SirCarl, ItzPlatinum, ThatRetardCalledKarl, exploding_tnt111 aka ItzExplodd i wiele więcej out. 21:22, Próba II, Oryginał.

#1 ItzExplodd, 28 Wrzesień 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 29 Wrzesień 2018
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Powodzenia, zwłaszcza w rysunku przy którym polecam serwis Deviantart.

PS. Możesz przypomnieć jaki miałeś nick na Serwerze?

3. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    exploding_tnt111 :)

4. Slimsnoker

Slimsnoker Chłopiec

Docenione treści:
    102
    Screenshot_12.png

5. Hristian

Hristian ferdek