MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] VictoGame

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika VictoGameR, 24 Wrzesień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VictoGameR

VictoGameR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nick: VictoGame
    Data: 24 września 2018 rok
    Powód: Mikstury/multi/recydywa
    Dlaczego miałbym dostać unbana: Mikstury... Ech, czy za kradzież na vanilli jest ban? Bo innej sytuacji z miksturami nie było. Multi - Do pierwszego konta zapomniałem hasła, więc założyłem nowe. Za to chyba nie powinno być bana? A recydywa? Tak samo jak z miksturami - nie wiem o co chodzi. Więc proszę o wytłumaczenie mi jaki jest powód blokady ip, a jak wytłumaczyć nie potraficie to proszę o zdjęcie bana.

Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Jeżeli masz zablokowane IP to możliwym jest, że masz te same IP co osoba zbanowana za to. Zresetuj router - powinno pomóc.

3. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Witaj VictoGame

Z tego powodu bana wynika, iż gracz wykorzystywał bugi. W 2016 roku istniała możliwość rzucania miksturami na serwerze Creative. Wielu graczy starało się w ten sposób utrudniać grę innym i działać na szkodę serwera. W dodatku multi oraz recydywa oznacza, że ta osoba wykonywała to kilkakrotnie.

Dodam, że gracz o nicku VictoGame nie jest zbanowany.

Jeżeli posiadasz zmienne IP, to bardzo możliwe, że został Ci przydzielony adres osoby zbanowanej. Zresetuj router, to powinno pomóc. W razie dalszych problemów, napisz do mnie prywatną wiadomość.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę