Nick: VictoGame Data: 24 września 2018 rok Powód: Mikstury/multi/recydywa Dlaczego miałbym dostać unbana: Mikstury... Ech, czy za kradzież na vanilli jest ban? Bo innej sytuacji z miksturami nie było. Multi - Do pierwszego konta zapomniałem hasła, więc założyłem nowe. Za to chyba nie powinno być bana? A recydywa? Tak samo jak z miksturami - nie wiem o co chodzi. Więc proszę o wytłumaczenie mi jaki jest powód blokady ip, a jak wytłumaczyć nie potraficie to proszę o zdjęcie bana.
Jeżeli masz zablokowane IP to możliwym jest, że masz te same IP co osoba zbanowana za to. Zresetuj router - powinno pomóc.
Witaj VictoGame Z tego powodu bana wynika, iż gracz wykorzystywał bugi. W 2016 roku istniała możliwość rzucania miksturami na serwerze Creative. Wielu graczy starało się w ten sposób utrudniać grę innym i działać na szkodę serwera. W dodatku multi oraz recydywa oznacza, że ta osoba wykonywała to kilkakrotnie. Dodam, że gracz o nicku VictoGame nie jest zbanowany. Jeżeli posiadasz zmienne IP, to bardzo możliwe, że został Ci przydzielony adres osoby zbanowanej. Zresetuj router, to powinno pomóc. W razie dalszych problemów, napisz do mnie prywatną wiadomość.