MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[ub] Nazilord24

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Sieghart, 28 Wrzesień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sieghart

Sieghart Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Nick z gry: Nazilord24

Data otrzymania bana: według http://craftapple.pl/zbanowani 27.10.2017 jednak mam dziwne wrażenie że bana dostałem znacznie wcześniej gdzieś w połowie czerwca 2016, nevermind

Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Pisemny powód bana to spiskowanie, ale stawiałbym bardziej na to, że był to ban za psucie rozgrywki administracji, drwienie z nich, szyderstwa, skuteczne wyszukiwanie danych osobowych administracji, bezsensowne rozprzestrzenianie ich na serwerze oraz publiczne pisanie że co niektórzy postarzali się w podaniach i mieli mniej lat niż 15, co w owym czasie było wyznacznikiem czy przyjąć w ogóle taką osobę do ekipy, czy też nie, co było lekkim przejawem hipokryzji z mojej strony, bo sam tak zrobiłem (XD) ale w owym czasie lubiłem się doczepić do takich kwestii i "pograć niektórym na nerwach" przez co jeden z nich przy pierwszej nadarzającej się okazji dał mi permanentnego bana.

Dlaczego miałbyś dostać UB?: Ciężko odpowiedzieć na to pytanie patrząc na to co zostało napisane wyżej. Za powód do tego można by uznać, że się zmieniłem. Na pewno dojrzałem w wielu kwestiach, zmieniłem swoje rozumowanie, postrzeganie świata, ogólnie zmienił się mój punkt widzenia na wiele kwestii. Na pewno nie jestem już takim żenującym "dzieciakiem z serwera" jak w tamtym momencie. Szczerze mówiąc patrzę na to pod kątem tego jakim człowiekiem jestem dzisiaj i się zastanawiam po jaką za przeproszeniem cholerę robiłem coś takiego.. chociaż wiem, miałem to wtedy za poczucie humoru (wiem, niezwykle błyskotliwe i ***** to poczucie humoru, no boki zrywać). Normalnie wstyd w ogóle pisać.

Korzystając z okazji chciałbym jeszcze przeprosić Administratora ThreeEyedMaster za tamtą akcję, nie ma co się oszukiwać, zawaliłem dosyć ostro i nie ma co do tego wątpliwości. Jedyne co mogę powiedzieć to przepraszam i poprosić o wybaczenie przeszłości i ewentualną rozmowę na ts'ie w celu dojścia do jakiegokolwiek porozumienia, wyjaśnienia kilku kwestii "w cztery oczy" oraz sprawienia że te przeprosiny będą cokolwiek warte.

Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie, miłego dnia.

• Lubię To Lubię To x 4
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
    #1 Sieghart, 28 Wrzesień 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 29 Wrzesień 2018
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Rozwiążemy to w następujący sposób:
    Jeśli wszyscy członkowie ViceAdministracji wyrażą zgodę na zniesienie Ci kary to kara ta zostanie zniesiona.
    Jeśli nie wyrażą to jedynym sposobem na uzyskanie przez Ciebie UB będzie zakup w Sklepie CraftApple.

W związku z czym uprzejmie proszę @nowez , @Ladavi , @OldNightmare o wyrażenie swojego zdania na temat skrócenia kary ww. Graczowi do końca tego weekendu.

PS. @Sieghart Żebyśmy zrozumieli się jasno. Ewentualne skrócenie kary nie oznacza, iż sprawa została Ci przeze mnie wybaczona tudzież zapomniana. Nie będziemy kolegami z Serwera. Nie będziemy ze sobą rozmawiać na tematy inne niż te, w których jest wymagany kontakt z Administracją. O komunikacji na TS zapomnij.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Docenione treści:
    25
    MISIU witaj :) wbij na ts :))

jestem za ub miły człowiek

• Zabawne Zabawne x 3
    • Burak Burak x 2
    • Lista
  4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Ja jestem za unbanem.

Kiedy Nazil wchodzi raz na jakiś czas na teamspeaka to widać, że jego zachowanie zmieniło się na plus. Wielokrotnie w naszych rozmowach podkreślał, że jest tego świadom, że w przeszłości zachowywał się nieadekwatnie do swojego wieku i tego żałuje, jestem w stanie uwierzyć, iż pisze to szczerze.
    Mimo tego, że czasami również ja byłem targetem jego głupkowatego zachowania to nie żywię urazy i wybaczam.

• Przyjazny Przyjazny x 4
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
  5. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Ja jestem przeciwko ub teraz, głównie dlatego, że nagle pojawiliście się razem z Albercikiem na Forum i trochę mi to śmierdzi. Mam nadzieję, że się mylę. Plus jest taki, że pokazałeś trochę wyższy poziom od niego.

Co do skrócenia kary - nie mam nic przeciwko.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Docenione treści:
    47
    Informuję wszem wobec i każdemu z osobna, że nie mamy z Albertem NIC wspólnego, z tym co dzieje się na waszym serwerku. Nasze odwiedziny, kpienie, drwienie, wyśmiewanie, wyklinanie etc. nie mając nic do rzeczy lol Od xxx czasu nie mamy kontaktu z nikim z CA, poza sobą, dlatego też grzecznie proszę o nie mieszanie nas z tym serwerkiem. A jeśli jestem na forum ja, jest też i Albert, więc jego rzekomo nagłe pojawienie się nie jest takie nagłe, bo jestem tu regularnie co najmniej od dwóch miesięcy. W piątek się po prostu zalogował.

Płaczecie, że tu jesteśmy, przychodzimy, odzywamy się, a w rzeczywistości sami nas przywołujecie i zmuszacie do odezwania się, wyjaśnień, jak np. teraz XDDDDD

No i generalnie kij wam w buzie, (nie)pozdrawiam, allahu akbar, amen

• Burak Burak x 8
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #6 JumiToJa, 30 Wrzesień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 30 Wrzesień 2018
  7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nie wszyscy członkowie ViceAdministracji wyrazili zgodę na skrócenie Ci kary.
    Zgodnie z umową jedynym sposobem, który Ci pozostał to zakup w Sklepie CraftApple

Prośba odrzucona permanentnie.

• Zwycięzca x 2
    • Burak x 2
    • Lubię To x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę